ICT Beheerder (m/v)

Introductie

VConsyst kiest voor herkenbare vacatures op onze vacaturesite.

Greenmonkeys helpt VConsyst bij het werven van kandidaten voor de vacatures van VConsyst.

VConsyst is een aanbieder van innovatieve totaaloplossingen met de inzet van techniek en diensten. Zij biedt oplossingen voor sport en recreatie, metaalbewerking en op het gebied van ondergrondse afvalinzameling. Voor de ondergrondse afvalinzameling heeft VConsyst software applicaties en elektronica ontwikkeld voor identificatie en registratie van aanbiedingen op verzamelcontainers en voertuigen. Daarbij beheren, presenteren en monitoren wij deze gegevens met diverse aanvullende modules en koppelingen. Onze producten worden door nagenoeg iedereen in Nederland gebruikt en ook internationaal groeit het aantal klanten en gebruikers snel.

Voor onze productielocatie in Maarssen zijn wij op zoek naar een fulltime ICT Beheerder (m/v).

Wie zoeken we?

Om deze uitdagende rol te kunnen vervullen, verwachten wij dat je beschikt over minimaal MBO 4 werk- en denkniveau en heb je 2 tot 3 jaar ervaring in een soortgelijke functie, bij voorkeur in de maakindustrie. Je bent proces- en verbetergericht. Zelfstandigheid en pro-activiteit is in deze functie noodzakelijk. Daarnaast heb je kennis van general IT control, applicatiebeheer, ICT procedures en scripting. Je bent in staat om te communiceren met de verschillende niveaus binnen de organisatie en in het bezit van goede sociale vaardigheden. Je bent zowel in het Nederlands als in het Engels taalvaardig. Het spreekt voor zich dat je betrouwbaar, flexibel en resultaatgericht bent.

Wat ga je doen?

Voor deze functie bij de VConsyst Groep zal je hoofdzakelijk werken vanuit de productielocatie in Maarssen. Wij zijn op dit moment op weg van een nu nog relatief oude infrastructuur met een lokaal netwerk en verouderde machinepark naar een hoogwaardig nieuwe fabriek met moderne machines en een hightech ICT infrastructuur. In deze rol ben je werkplek- systeembeheer (1e lijn) voor de productielocatie Maarssen. Op termijn ga je voor VConsyst de rol van applicatiebeheerder vervullen. Er worden veelal applicaties gebruikt voor de maakindustrie, denk hierbij aan ISAH (ERP-systeem), Solidworks PDM, CAM oplossingen en Microsoft 365. Ondanks dat je onderdeel bent van het ICT team in Genemuiden werk je veel zelfstandig. Samen met het team zorg je dat de stabiliteit, beschikbaarheid, beveiliging en performance van de IT infrastructuur gewaarborgd blijft. Je hebt als doel tevreden gebruikers van hard- en software met zo min mogelijk verstoringen in hun dagelijkse werkzaamheden (zowel in de fabriek als op kantoor).

Voor wie ga je werken?

VConsyst is een maatschappelijk bewuste dienstverlener die zich bezighoudt met het vereenvoudigen van complexe processen binnen de afvalinzameling, inrichting van de buitenruimte en sport en recreatie. Wat in de jaren tachtig begon met enkele containerconcepten, is inmiddels uitgegroeid tot het leveren van totaaloplossingen voor de inzameling van huishoudelijk afval. In 2018 hebben wij 170 jaar kennis en ervaring van Koninklijke Bammens aan onze groep toe mogen voegen. Wij geloven in samenwerken en samen doen. Om dingen niet alleen beter te doen maar ook om nieuwe kansen te creëren.

Wat bieden we?

We bieden je een veelzijdige functie tegen een marktconform salaris en tevens krijg je een mobiele telefoon en laptop. Je komt te werken in een innovatieve organisatie, waarbij vooruitstrevendheid in producten en diensten voorop staat en er veel ruimte is voor ontwikkeling en persoonlijke groei.

Geïnteresseerd?

Is je interesse gewekt en wil je graag onderdeel zijn van een professioneel, gemotiveerd en collegiaal team? Dan komen we graag met je in contact. Je kunt je sollicitatie, voorzien van CV en motivatie, sturen naar solliciteren@bammens.com. Voor meer informatie over de inhoud van de functie en de organisatie kun je contact opnemen met vestigingsmanager Peter van Ingen via telefoonnummer 0346-592411.