ICT Engineer (m/v)

Introductie

Voor een innovatieve opdrachtgever in Hattem zoekt Greenmonkeys B.V. een ervaren en gemotiveerde ICT Engineer (m/v).

Over het bedrijf

Hier zijn ze gespecialiseerd in het investeren in bedrijfsspecifieke innovaties. Hierbij staan duurzaamheid en gebruikersgemak hoog in het vaandel. In verband met groei van het bedrijf is er plaats voor een ervaren ICT Engineer.

Over de functie

Hier ben je als ICT Engineer kennishouder, vraagbaak voor technisch-inhoudelijke zaken en het technisch geweten voor de hele ict-infrastructuur

Je werk is afwisselend. Zo ga je onder andere aan de slag met het beheren en optimaliseren van de technische omgeving en het inrichten en migreren van on-premise omgevingen naar de cloud. Als geen ander weet jij klantvragen te vertalen naar efficiënte en gebruiksvriendelijke oplossingen. Denk hierbij aan powerapps, API-keys en BI-scripts.

Hiervoor zoeken ze een ICT Engineer die eerder al stevige kennis op heeft gedaan als bijvoorbeeld Applicatie Specialist, Service Engineer of Netwerk engineer. Verder ben je resultaatgericht en kwaliteitsbewust. En als je ervaring hebt met BI-tooling, API en Applicatie development dan is dat helemaal mooi meegenomen!

Ben jij in het bezit van een helicopterview? Laat het ons weten en we vertellen je graag meer over deze interessante en uitdagende ICT baan in de buurt!

Wat breng je mee

  • HBO diploma met een sterk technisch accent
  • Ruime aantoonbare werkervaring met o.a. Azure, Office 365, .NET, C#, JSON, XML en VLAN
  • Sterke communicatieve skills op alle niveaus
  • Analytisch en klantgericht
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift

Wat krijg je ervoor terug

  • Passend salaris met een mooi arbeidsvoorwaardenpakket
  • Diverse opleidingsmogelijkheden
  • Auto, laptop en telefoon van de zaak
  • Moderne werkomgeving waar passie, sfeer en kwaliteit voorop staan
  • Leuk team van gedreven professionals

Als jij jezelf herkent in bovenstaand profiel solliciteer dan via de ‘solliciteren button’ en overtuig ons van jouw capaciteiten! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Of voor meer specifieke informatie over deze vacature: stuur ons via WhatsApp een berichtje, bel of mail ons!

Harry Voss
06-23465519
Referentienummer 873

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want met minder reistijd zorgen je voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!

Vanwege COVID-19 worden interviews veelal virtueel afgenomen, of in overleg op locatie.