ICT Security Medewerker (m/v)

Introductie

Voor een opdrachtgever in Hagestein is Greenmonkeys B.V. op zoek naar een ICT Security Medewerker (m/v)

Over het bedrijf

Hier zijn ze gespecialiseerd in het ontwikkelen, ontwerpen, bouwen en uitgeven van technische constructies voor uiteenlopende branches. Hierbij staan veiligheid en duurzaamheid hoog in het vaandel. In verband met uitbreiding van het ICT team is er plaats voor een gemotiveerde en ervaren ICT Security Medewerker.

Over de functie

Je gaat aan de slag met het monitoren, plannen en uitvoeren van projecten en changes en het vinden van verbeteringen en oplossen van (complexe) incidenten. Ook het stellen van diagnoses, configureren, testen en rapporteren behoort tot jouw veelzijdige takenpakket.

Hiervoor zoeken ze een betrokken, loyale en ervaren ICT Security Medewerker. Iemand die bekend is met IAM/IGA oplossingen. Als geen ander weet jij snel te schakelen als prioriteiten veranderen. Verder ben je analytisch en ga je klant- en resultaatgericht te werk.

Heb jij die proactieve maar hands-on kijk op informatiebeveiliging? Laat het ons weten en we vertellen je graag meer over deze leuke ICT baan in de buurt!

Wat breng je mee?

  • HBO diploma met een sterk technisch accent
  • Relevante en aantoonbare werkervaring
  • Toont initiatief en werkt accuraat
  • In staat om op een heldere manier te communiceren op alle niveaus in de organisatie
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift

Wat krijg je ervoor terug?

  • Passend salaris met een mooi arbeidsvoorwaardenpakket
  • Veelzijdige en uitdagende functie met doorgroeimogelijkheden
  • Ruimte voor eigen ideeën en initiatief
  • Moderne werkplek met een team van gedreven professionals
  • Diverse opleidingsmogelijkheden

Als jij jezelf herkent in bovenstaand profiel solliciteer dan via de ‘solliciteren button’ en overtuig ons van jouw capaciteiten! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Of voor meer specifieke informatie over deze ICT baan in de buurt: stuur ons via WhatsApp een berichtje, bel of mail ons!

Harry Voss
06 23465519
Referentienummer 1187

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want met minder reistijd zorgen je voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!

Vanwege COVID-19 worden interviews veelal virtueel afgenomen, of in overleg op locatie.