ICT Security Professional (m/v)

Introductie

Voor een innovatieve opdrachtgever in Almere zoeken wij een ICT Security Professional (m/v).

Over het bedrijf

Hier zijn ze specialist in het ontwikkelen van digitale, bedrijfsspecifieke software producten. Hierbij staan kwaliteit en veiligheid hoog in het vaandel. In verband met groei van het bedrijf is er plaats voor een ervaren ICT Security Professional.

Over de functie

Hier ga je als ICT Security Professional onder andere aan de slag met het implementeren van een managementsysteem, het uitvoeren van risicoanalyses, ondersteuning bieden bij onderzoeken van security gerelateerde incidenten en het uitvoeren van audits. Als geen ander weet jij een mooie bijdrage te leveren aan het definiëren-en actief bevorderen en toepassen van informatiebeveiligingsnormen en procedures.

Hiervoor zoeken ze een betrokken en loyale ICT Security Professional die communicatief sterk vaardig is, analytisch, klantgericht én betrouwbaar. Je vindt informatieveiligheid razend interessant en dat laat je zien door jouw uitgebreide technische kennis op dit gebied.

Werk jij secuur en consistent en heb je oog voor detail? Laat het ons weten en we vertellen je graag meer over deze interessante ICT baan in de buurt!

Wat neem je mee?

  • HBO/WO diploma met een sterk technisch accent
  • Ruime aantoonbare werkervaring in een soortgelijke functie
  • Kennis van ISO27001, NEN7510 en/of ISO27701
  • Een teamplayer die resultaat- en doelgericht te werk gaat
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift

Wat krijg je er voor terug?

  • Passend salaris met een mooi arbeidsvoorwaardenpakket
  • Diverse bijscholing, doorgroei- en ontwikkelingsmogelijkheden
  • Moderne werkplek
  • Mogelijkheid om vanaf huis te werken
  • Werken met een team van gedreven professionals

Als jij jezelf herkent in bovenstaand profiel solliciteer dan via de ‘solliciteren button’ en overtuig ons van jouw capaciteiten! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Of voor meer specifieke informatie over deze baan in de buurt: stuur ons via WhatsApp een berichtje, bel of mail ons!

Gerhard Veringa
06 839 479 55
Referentienummer 989

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want met minder reistijd zorgen je voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!

Vanwege COVID-19 worden interviews veelal virtueel afgenomen, of in overleg op locatie.