ICT Service Manager (m/v)

Introductie

Voor een opdrachtgever in Ermelo zoekt Greenmonkeys een ICT Service Manager

(Unfortunately this client is looking for candidates fluent in Dutch)

Over het bedrijf

Dit bedrijf is gespecialiseerd in het ontwikkelen van bedrijfsspecifieke ICT oplossingen. Hierbij staan veiligheid, functionaliteit en een hoge klanttevredenheid hoog in het vaandel. In verband met groei van de onderneming is er plaats voor een ICT Service Manager.

Over de functie

In de rol van ervaren ICT Service Manager ben je verantwoordelijk voor de optimale uitvoering, bewaking en sturing van de service afdeling van deze innovatieve opdrachtgever. Hierbij zijn tijdigheid, kosten en klanttevredenheid de belangrijkste graadmeters. Waarbij het belangrijk is dat ze volledig voldoen aan de gestelde eisen.

Als betrokken en loyale ICT Service Manager vind je hoge klanttevredenheid erg belangrijk. Als geen ander weet jij wat er bij de klanten speelt, zorg je voor een heldere communicatie en waarborg je de kwaliteit van de aangeboden diensten. Je hebt een dienstverlenende instelling en werkt gestructureerd en oplossingsgericht om de ICT wensen van jouw klanten te verwezenlijken.

Ben jij toe aan een volgende stap in jouw leidinggevende carrière, beschik je over ervaring met ICT service & support processen en krijg je er energie van om processen te verbeteren? Laat het ons weten en we vertellen je graag meer over deze interessante ICT baan bij jou in de buurt!

Wat neem je mee

 • HBO opleiding met een sterk technisch accent
 • Je hebt aantoonbare IT kennis en bent zelfstandig, nauwkeurig en ordelijk in het uitvoeren van je taken
 • Verbindend leiderschap waarmee je het team weet te motiveren en mee te nemen in (verander)processen
 • Teamspeler met een goed gevoel voor verhoudingen, verbindend en met uitstekende communicatieve vaardigheden
 • Voldoende technisch, commercieel en cijfermatig inzicht
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift

Wat krijg je ervoor terug

 • Passend salaris met een mooi arbeidsvoorwaardenpakket
 • Inhoudelijk veelzijdige functie
 • Ruimte voor eigen initiatief en ideeën
 • Een professionele en dynamische organisatie waar intern veel expertise en knowhow aanwezig is binnen het brede IT landschap
 • Laptop, telefoon en auto van de zaak

Als jij jezelf herkent in bovenstaand profiel solliciteer dan via de ‘solliciteren button’ en overtuig Greenmonkeys van jouw capaciteiten! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Of voor meer specifieke informatie over deze baan in de buurt: stuur Greenmonkeys via WhatsApp een berichtje, bel of mail ons!

Harry Voss
06 23465519
Referentienummer 1461

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want minder reistijd zorgt voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!