ICT Servicedesk Medewerker (m/v)

Introductie

Voor een opdrachtgever in Marknesse zoekt Greenmonkeys B.V. een ervaren ICT Servicedesk Medewerker (m/v).

Over het bedrijf

Hier zijn ze specialist in het leveren van dienstverlenende activiteiten op het gebied van IT systemen en netwerken. Klanttevredenheid staat hier hoog in het vaandel. In verband met groei van het bedrijf is er plaats voor een ervaren ICT Servicedesk Medewerker.

Over de functie

Hier ga je als ICT Servicedesk Medewerker aan de slag in een gedreven en dynamisch team van ICT professionals. Je bent het eerste aanspreekpunt voor meldingen en hulpvragen op IT gebied. Met de juiste dosis doortastendheid weet jij de technische vragen op te pakken.

Hiervoor zoeken ze een betrokken en loyale ICT Servicedesk Medewerker met een goed analytisch vermogen. Iemand die initiatief neemt, klantgericht werkt en sterk in zijn of haar communicatie is. Je hebt een oplossingsgerichte handelswijze en kennis van ITIL Foundation v3 of v4 en kent de weg binnen Windows 10 op je duimpje. Verder ben je betrouwbaar, integer, creatief en positief ingesteld.

Ben jij een echte aanpakker, technisch én klantvriendelijk? Laat het ons weten en we vertellen je graag meer over deze interessante ICT baan bij jou in de buurt!

Wat breng je mee

  • MBO-3 opleiding met een sterk technisch accent
  • Aantoonbare werkervaring in een soortgelijke support rol
  • Ervaring met o.a. MCSA, MS/Office 365, MTA, Azure, Active Directory
  • Zelfstarter, teamplayer en een goede luisteraar
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift

Wat krijg je ervoor terug

  • Passend salaris met een mooi arbeidsvoorwaardenpakket
  • Diverse ontwikkelings- en doorgroeimogelijkheden
  • Fijne werkplek met gedreven collega’s
  • Uitdagende en afwisselende functie bij een vooraanstaande opdrachtgever
  • Auto, laptop en telefoon van de zaak

Als jij jezelf herkent in bovenstaand profiel solliciteer dan via de ‘solliciteren button’ en overtuig ons van jouw capaciteiten! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Of voor meer specifieke informatie over deze vacature: stuur Greenmonkeys via WhatsApp een berichtje, bel of mail ons!

Gerhard Veringa
06 839 479 55
Referentienummer 1193

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want met minder reistijd zorgen je voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!

Vanwege COVID-19 worden interviews veelal virtueel afgenomen, of uitgesteld.