Implementatie Adviseur (m/v)

Introductie

Voor een innovatieve opdrachtgever in Zwolle zoeken wij een ambitieuze Implementatie Adviseur (m/v).

Over het bedrijf

Hier werken ze aan uiteenlopende slimme IT toepassingen voor in de zorgsector. Hierbij staan kwaliteit en gebruikersgemak voorop! In verband met groei van het bedrijf is er plaats voor een ambitieuze Implementatie Adviseur.

Over de functie

Als Implementatie Adviseur heb je een veelzijdige en uitdagende functie. In deze rol ben je verantwoordelijk voor het realiseren van de projectdoelstellingen. Je gaat aan de slag met onder andere het voorbereiden, inrichten en begeleiden van de verschillende projecten. Je bewaakt de voortgang, stelt doeltreffende projectplannen op en vormt hier de brug tussen zorg en ICT.

Je onderneemt, initieert en organiseert maatregelen in de projectaanpak met het oog op een succesvol projectresultaat. Hiervoor zoeken we iemand die betrokken, assertief, hulpvaardig en toegewijd is.

Werk jij graag samen met anderen om tot een beter resultaat te komen? Ben jij vindingrijk en neem je graag initiatief? Laat het ons weten en we vertellen je graag meer over deze interessante job!

Wat breng je mee

  • HBO werk- en denkniveau
  • Sterke affiniteit met de zorg en ICT
  • Kennis van ECD’s en/of andere applicaties binnen de zorgsector
  • Accuraat, zelfstandig, daadkrachtig en betrouwbaar
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift

Wat krijg je ervoor terug

  • Passend salaris met een mooi arbeidsvoorwaardenpakket
  • Uitdagende functie
  • Diverse opleidingsmogelijkheden

Als jij jezelf herkent in bovenstaand profiel solliciteer dan via de ‘solliciteren button’ en overtuig ons van jouw capaciteiten! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Of voor meer specifieke informatie over deze vacature: stuur ons via WhatsApp een berichtje, bel of mail ons!

Gerhard Veringa
06 839 479 55
Referentienummer 634

Sluitingsdatum 29-10-21

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want met minder reistijd zorgen je voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!

Vanwege COVID-19 worden interviews veelal virtueel afgenomen, of uitgesteld.