Integratie Consultant (m/v)

Introductie

Voor een opdrachtgever in Rotterdam zoeken wij een startend Integratie Consultant (m/v).

Over het bedrijf

Hier zijn ze gespecialiseerd in het ontwikkelen, produceren en uitgeven van uiteenlopende softwareproducten voor de zorgsector. Het is een internationale opdrachtgever met dienstverlenende activiteiten op het gebied van informatietechnologie. In verband met groei van het bedrijf zoeken ze een nieuwe collega.

Over de functie

Ben je net klaar met je technische studie en ben je op zoek naar je eerste uitdaging? Of heb je al een beetje werkervaring? Lees dan even deze interessante vacature!

In deze leuke en afwisselende junior functie als Integratie Consultant ga je onder begeleiding van ervaren Consultants aan de slag met het analyseren, configureren, testen en onderhouden van klantspecifieke koppelingen. Ook werk je aan de verbetering en ontwikkeling van de mogelijkheden voor je klanten. Je kijkt hierbij niet alleen naar de beste technische oplossingen, maar houdt rekening met de huidige en toekomstige wensen en behoeften van de klant.

Hiervoor heb je een klantgerichte en flexibele instelling en bezit je een flinke dosis enthousiasme om on-the-job alle ins en outs te leren die komen kijken bij het automatiseren van datastromen. Je bent leergierig, gemotiveerd en ambitieus. En als je al ervaring hebt met het gebruik van medische apparatuur dan is dat helemaal mooi meegenomen!

Ben jij op zoek naar een functie waarin je de spil bent tussen business en IT? Ga jij voor topkwaliteit? Laat het ons weten en we vertellen je graag meer over deze leuke job!

Wat breng je mee

  • Relevante HBO opleiding richting IT / Business of soortgelijk
  • Ervaring met data integratie tooling is een grote pré
  • Ervaring met Windows en/of Linux
  • Sterke communicatieve vaardigheden en analytisch vermogen
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift

Wat krijg je ervoor terug

  • Passend salaris met een mooi arbeidsvoorwaardenpakket
  • Gemotiveerd team met IT specialisten
  • Veel verantwoordelijkheid en communicatie met jouw klanten
  • Eigen inbreng en creativiteit wordt erg gewaardeerd

Interesse?

Voor meer specifieke informatie: stuur ons via WhatsApp een berichtje, bel of mail ons!

Harry Voss
06 23465519
Referentienummer 656