IT Adviseur (m/v)

Introductie

Voor een innovatieve opdrachtgever in Hattem zoeken wij een ervaren IT Adviseur (m/v).

Over het bedrijf

Hier werken ze aan uiteenlopende slimme IT toepassingen voor in de zorgsector. Hierbij staan kwaliteit en gebruikersgemak voorop! In verband met groei van het bedrijf is er plaats voor een ervaren IT Adviseur.

Over de functie

Hier ga je als ervaren IT adviseur aan de slag met het behalen van de projectdoelstellingen. Met jouw passie voor zorgtechnologie weet je als geen ander de verschillende processen met elkaar te koppelen en daardoor het werk voor je klanten logisch en eenvoudig te maken. Goed intern en extern stakeholder management hoort ook hierbij, tussentijds evalueer je en stel je bij waar nodig. Op een krachtige en doeltreffende manier weet jij als ervaren IT Adviseur leiding te geven aan het projectteam. Presenteren, schrijven, adviseren en organiseren je hebt het allemaal in de vingers.

Hiervoor zoeken ze een ervaren IT Adviseur met een flinke dosis energie, actiegerichtheid en ijzersterke communicatieve vaardigheden. Verder heb je goede overtuigingskracht en uitstekende organisatiesensitiviteit.

Kom jij deze coachende rol invullen? Laat het ons weten en we vertellen je graag meer over deze interessante job!

Wat breng je mee

  • HBO werk- en denkniveau
  • Sterke affiniteit met de zorg én ICT
  • Kennis van ECD’s en/of andere applicaties binnen de zorgsector
  • Accuraat, zelfstandig, daadkrachtig en betrouwbaar
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift

Wat krijg je ervoor terug

  • Passend salaris met een mooi arbeidsvoorwaardenpakket
  • Uitdagende medior/senior functie
  • Ruimte voor eigen ideeën en initiatief
  • Een leuk en enthousiast team met professionals
  • Diverse opleidingsmogelijkheden

Als jij jezelf herkent in bovenstaand profiel solliciteer dan via de ‘solliciteren button’ en overtuig ons van jouw capaciteiten! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Of voor meer specifieke informatie over deze vacature: stuur ons via WhatsApp een berichtje, bel of mail ons!

Gerhard Veringa
06 839 479 55
Referentienummer 845

Sluitingsdatum 4-11-21

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want met minder reistijd zorgen je voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!

Vanwege COVID-19 worden interviews veelal virtueel afgenomen, of uitgesteld.