IT Developer (m/v)

Introductie

Voor een opdrachtgever in Veenendaal zoekt Greenmonkeys B.V. IT Developer (m/v).

Over het bedrijf

Hier ontwikkelen en onderhouden ze bedrijfsspecifieke software- en netwerkoplossingen. Ze leveren dan ook een grote technologische bijdrage aan de wereldwijde afnemers van het product. Ze zetten zich in om hun brede kennis toe te passen bij de ontwikkeling van de meest innovatieve producten. In verband met uitbreiding van het ICT team is er plaats voor een IT Developer.

Over de functie

Als ervaren IT Developer werk je samen met je team aan bedrijfsspecifieke IT oplossingen. Met de software ondersteun je wereldwijd de gebruikers ervan bij het uitvoeren van hun werkzaamheden. Met jouw kennis en ervaring kun je samen met je collega’s de software ontwikkelmethodieken en processen naar een nóg hoger niveau tillen. Hierbij lever je een sturende bijdrage in het multidisciplinair team waarmee je samenwerkt.

Als IT Developer werk je aan volwaardige softwareapplicaties zowel backend als frontend, met behulp van C #, C ++, Javascript, . NET, MVC en ASP.NET.

Stroom jij over van ambitie en creativiteit? En wil jij bijdragen aan het ontwikkelen van vernieuwende software oplossingen binnen een hightech industrie? Neem dan contact met ons op en we vertellen je graag meer over de inhoud van deze interessante ICT baan bij jou in de buurt!

Wat breng je mee?

  • Technische Informatica of vergelijkbaar HBO diploma
  • Uitmuntende kennis van C# of C++
  • Analytisch en oplossingsgericht
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift

Wat krijg je ervoor terug?

  • Uitdagende werkomgeving met innovatieve projecten
  • Gelegenheid om jezelf verder te ontwikkelen
  • Prima arbeidsvoorwaarden en dito salaris

Als jij jezelf herkent in bovenstaand profiel solliciteer dan via de ‘solliciteren button’ en overtuig ons van jouw capaciteiten! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Of voor meer specifieke informatie over deze baan in de buurt: stuur Greenmonkeys via WhatsApp een berichtje, bel of mail ons!

Gerhard Veringa
06 839 479 55
Referentienummer 229

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want met minder reistijd zorgen je voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!

Vanwege COVID-19 worden interviews veelal virtueel afgenomen, of in overleg op locatie.