IT Servicedesk Expert (m/v)

Introductie

Voor een opdrachtgever in Oosterwolde (GE) zoekt Greenmponkeys B.V. een IT Servicedesk Expert (m/v).

Over het bedrijf

Hier zijn ze landelijk actief en specialist in het realiseren van uiteenlopende grote en kleine complexe projecten. Hierbij staan duurzaamheid en efficiëntie hoog in het vaandel. In verband met groei van het bedrijf is er plaats voor een IT Servicedesk Expert.

Over de functie

Als IT Servicedesk Expert ben jij dé allrounder en het vistiekaartje van de ICT afdeling en dus een belangrijke schakel voor alle eindgebruikers. Je bent het middelpunt van alle IT gerelateerde communicatie en coördineert daarvoor de taken van jouw collega’s uit het team. Je bouwt effectief aan klantrelaties en laat projecten en diensten moeiteloos uit de verf komen. Als geen ander weet jij kansen te signaleren en deze optimaal te benutten.

Hiervoor zoeken ze een betrokken, loyale en daadkrachtige IT Servicedesk Expert. Iemand met ervaring met het aansturen van teams en die de ambitie heeft om te blijven ontwikkelen binnen het vakgebied, waar je je minder ervaren collega’s onder je hoede neemt. Verder ben je kritisch, nauwkeurig en niet bang om knopen door te hakken.

Zijn klanttevredenheid en gebruikerstevredenheid voor jou vanzelfsprekend? Laat het ons weten en we vertellen je graag meer over deze interessante ICT baan bij jou in de buurt!

Wat breng je mee

  • MBO diploma met een sterk technisch accent en een ITIL certificaat
  • Ervaring met Windows besturingssystemen en applicaties vanuit Office 365 suite/Google G-suite
  • Ervaring met onder andere; TopDesk, MD Management en printer- en gebruikersbeheer
  • Passie voor innoveren en optimaliseren
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift

Wat krijg je ervoor terug

  • Passend salaris met een mooi arbeidsvoorwaardenpakket
  • Budget voor professionele ontwikkeling
  • Veelzijdige en uitdagende fulltime job
  • Leuk team met enthousiaste professionals
  • Moderne werkplek

Als jij jezelf herkent in bovenstaand profiel solliciteer dan via de ‘solliciteren button’ en overtuig ons van jouw capaciteiten! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Of voor meer specifieke informatie over deze baan in de buurt: stuur ons via WhatsApp een berichtje, bel of mail ons!

Gerhard Veringa
06 839 479 55
Referentienummer 1232

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want met minder reistijd zorgen je voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!

Vanwege COVID-19 worden interviews veelal virtueel afgenomen, of in overleg op locatie.