IT Servicedesk Medewerker (m/v)

Introductie

Voor een opdrachtgever in Elburg zoekt Greenmonkeys B.V. een IT Servicedesk Medewerker (m/v).

Over het bedrijf

Hier zijn ze specialist in het ontwikkelen en leveren van de nieuwste IT gerelateerde producten en oplossingen om aan de huidige en toekomstige behoefte te kunnen voldoen. In verband met groei van het bedrijf is er plaats voor een IT Servicedesk Medewerker.

Over de functie

Voor deze functie als IT Servicedesk Medewerker heb je al de nodige ervaring opgedaan op een servicedesk elders en ga je geen enkel technisch vraagstuk uit de weg. Je bent enthousiast en kunt passie voor IT goed combineren met een gezonde dosis humor! Daarnaast ben je commercieel, heb je affiniteit met IT en voel je je thuis in een groeiende en ambitieuze organisatie.

Je bent het eerste aanspreekpunt op het gebied van IT voor alle medewerkers en bent verantwoordelijk voor een correcte afhandeling van de binnenkomende calls. Je weet goed door te vragen, om zo een duidelijk beeld te creëren van het probleem.

Verder ga je aan de slag met het inrichten van werkplekken en houd je het registratiesysteem up to date. Om alle diverse werkzaamheden in goede banen te leiden schakel je snel, zorg je voor goede communicatie met de verschillende afdelingen en beschik je over de juiste technische kennis.

Weet jij prioriteiten te stellen? Ben jij communicatief sterk en staat kwaliteit bij jou hoog in het vaandel? Laat dan een berichtje bij ons achter en we vertellen je graag meer over deze interessante job!

Wat breng je mee

  • MBO-4 opleiding aangevuld met ervaring met het werken op een ICT Servicedesk
  • Ervaring met MS Office, Windowsomgevingen en Exchange
  • Servicegericht, flexibel en pro-actief
  • Je kunt je werkzaamheden goed prioriteren
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal

Wat krijg je ervoor terug

  • Passend salaris met een mooi arbeidsvoorwaardenpakket
  • Goede begeleiding en een breed aanbod aan opleidingsmogelijkheden
  • Ruimte voor initiatief en verantwoordelijkheid

Als jij jezelf herkent in bovenstaand profiel solliciteer dan via de ‘solliciteren button’ en overtuig ons van jouw capaciteiten! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Of voor meer specifieke informatie over deze ICT baan in de buurt: stuur ons via WhatsApp een berichtje, bel of mail ons!

Harry Voss
06 23465519
Referentienummer 575

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want met minder reistijd zorgen je voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!

Vanwege COVID-19 worden interviews veelal virtueel afgenomen, of in overleg op locatie.