greenmonkeys werft voor Nedap

IT-Support (global) m/v

Introductie

Beschik jij over een flinke dosis servicegerichtheid en analytisch vermogen en krijg je energie van het helpen van je collega’s door hen te ondersteunen om het werk beter te kunnen doen?

Voor de IT afdeling zijn wij op zoek naar een IT-Support (global). In deze rol houd je je bezig met zowel eenvoudige als ook complexe IT-vragen, verzoeken en problemen waarbij je analyseert, doorvraagt en vooral ook oplossingsgericht te werk gaat.

Jouw taken en verantwoordelijkheden:

 • Global IT-support voor alle medewerkers van Nedap, inclusief de vestigingen wereldwijd;
 • Uitdragen van Nedap IT; denk hierbij aan het op weg helpen van nieuwe collega’s tijdens onboarding;
 • Onderhouden van onze portal met knowledgebase artikelen voor gebruikers;
 • Het actief bewaken van voortgang (zoals: openstaande tickets en lopende projecten);
 • IT Servicedesk werkzaamheden waaronder het oplossen van incidenten, ondersteunen en adviseren van gebruikers;
 • Samen met het team verzorgen van inkoop, advies en uitgifte van IT-hardware;
 • Het projectmatig oppakken van deelprojecten met een directe relatie tot de IT Servicedesk werkzaamheden (bijv. met onze AV partner, hardware leverancier of een team binnen Nedap).

Jouw team

De IT Servicedesk binnen Nedap IT is een van de specialistische teams (naast Infra en de teams gericht op procesondersteuning) die veelal het eerste en laatste contact met onze interne klant (Nedap collega’s wereldwijd) hebben.

Het team bestaat uit een aantal collega’s met verschillende aandachtsgebieden naast een brede allround basis. We verwachten dat er bijgedragen wordt aan een werkwijze die uitwisselbaar en uitvoerbaar is door eenieder in het team. Dat vergt goede afspraken en vastlegging hiervan in systemen. De aandachtsgebieden variëren van Security, vergroten van Awareness en het beheren van Servicedesk Tooling, maar zo ook het periodiek contact met de vestigingen van Nedap wereldwijd en het periodiek bezoeken hiervan. De kracht van het team spreekt vanuit de persoonlijke benadering, weten wat er speelt en goed contact onderling en met onze klant.

Ons aanbod

De ruimte en verantwoordelijkheid om samen met je collega’s ervoor te zorgen dat ruim 700 Nedap medewerkers wereldwijd in de verschillende kantoren en daarbuiten op diverse platformen kunnen werken. Hierbij maken we gebruik van een IT-infrastructuur bestaande uit o.a. Windows server, Linux, MAC OS, HP, CheckPoint, Intune, Azure AD, Okta en Jira/Atlassian. Daarnaast maken wij gebruik van bedrijfsapplicaties als O365/M365, Teams, Zoom en TalentSoft.

Wij zien medewerkers als ondernemers. Zelfredzaamheid en eigen verantwoordelijkheid zijn binnen het team heel belangrijk en dat verwachten wij ook van jou. Vanzelfsprekend bieden wij een prettige werkomgeving.

Vereiste ervaringen en skills

Wij zoeken een IT- Support (global) met hbo werk- en denkniveau en minimaal 3 jaar relevante werkervaring.

Verder herken je jezelf in het volgende:

 • Je hebt ervaring met Servicedesk tooling (Jira/Atlassian), M365, O365 en ERP-oplossingen (bij voorkeur Microsoft);
 • Door jouw heldere communicatie weet jij een boodschap goed over te brengen;
 • Je hebt een proactieve houding. Je bent altijd op zoek naar (proces)verbetering, ook die van jezelf;
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.
 • Weet je daarnaast van aanpakken, ben je analytisch ingesteld, werk je projectmatig en ben je een teamplayer? Dan maken wij graag kennis met jou.

Goed om te weten: De IT Servicedesk werkt in ploegen. Dit betekent dat je één keer per drie weken een late dienst draait. Deze dienst begint in de middag en eindigt in de avond en loopt van maandag t/m donderdag. In diezelfde week ben je op de vrijdag vrij. Deze late dienst maar ook alle andere diensten kunnen vanuit huis plaatsvinden.

Momenteel – en i.v.m. Covid-19 – wisselt de IT Servicedesk bezetting op locatie in Groenlo waarbij er vaak twee maar te allen tijde één persoon tijdens de dagdienst aanwezig is in Groenlo. De ploegendienst gaat volgens een vast patroon en deze planning staat in de regel dan ook voor 6 tot 12 weken vooruit vast.

Over Nedap

Wij zijn Nedap. Techbedrijf met mensenkennis. Gevestigd op een geweldige campus in Groenlo. Waar meer dan 700 specialisten op vakgebieden als design, engineering, software development, finance, HRM, projectmanagement, marketing en sales werken aan de ontwikkeling van nieuwe technologie. Technologie die mensen helpt om productiever en succesvoller te zijn in hun werk.

Sollicitatieprocedure

Stuur je motivatie en CV via de sollicitatiebutton t.a.v. Marjolein Evers. Voor vragen kun je ook bij haar terecht. Als onderdeel van de sollicitatieprocedure kunnen wij vragen om een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG).

Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.