Junior ICT-er (m/v)

Introductie

Bij een innovatieve opdrachtgever in Hattem is er plaats voor een Junior ICT-er (m/v).

Over het bedrijf

Hier zijn ze specialist in het ontwikkelen van innoverende en bedrijfsspecifieke softwareproducten die voornamelijk gebruikt worden in de gezondheidszorg. Hierbij staan kwaliteit en veiligheid hoog in het vaandel. In verband met uitbreiding van het ICT team is er plaats voor een ambitieuze Junior ICT-er.

Over de functie

Hier ga je als Junior ICT-er aan de slag met innovatieve oplossingen. Na een gedegen inwerkperiode en onder begeleiding van een ervaren collega uit het development team werk je aan technische en uitdagende projecten waarbij jouw code een functionele bijdrage levert aan de eindgebruikers in de zorgwereld.

Hiervoor zoeken ze een betrokken Junior ICT-er met lef, die deze interessante uitdaging aan durft te gaan. Iemand met een kritische en nieuwsgierige kijk op de zaken. Je ziet uitdagingen in situaties waarin wordt afgeweken van de gebaande paden. Verder streef je naar kwaliteit, heb je een dienstverlenende en collegiale instelling en communicatief sterke skills.

Heb jij zin om aan de slag te gaan als Junior C# Developer? Laat het ons weten en we vertellen je graag meer over deze toffe ICT (straters) baan bij jou in de buurt!

Wat breng je mee

  • HBO of WO diploma met een sterk technisch accent
  • Ervaring met C# en MSSQL
  • Analytisch, proactief en loyaal
  • Leergierig, altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen jouw vakgebied
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift

Wat krijg je ervoor terug

  • Passend salaris met een mooi arbeidsvoorwaardenpakket
  • Diverse opleidingsmogelijkheden
  • Veel ruimte voor eigen inbreng en initiatief
  • Uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer
  • Fijne moderne werkomgeving met een team van bevlogen professionals

Als jij jezelf herkent in bovenstaand profiel solliciteer dan via de ‘solliciteren button’ en overtuig ons van jouw capaciteiten! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Of voor meer specifieke informatie over deze vacature: stuur Greenmonkeys via WhatsApp een berichtje, bel of mail ons!

Gerhard Veringa
06 839 479 55
Referentienummer 896

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want met minder reistijd zorgen je voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!

Vanwege COVID-19 worden interviews veelal virtueel afgenomen, of in overleg op locatie.