Lead Developer .NET (m/v)

Introductie

Voor een opdrachtgever in Ugchelen zoeken wij een Lead Developer .NET (m/v).

Over het bedrijf

Hier zijn ze gespecialiseerd in het ontwikkelen van innovatieve software producten. Hierbij staan technische kennis, kwaliteit en toegankelijkheid hoog in het vaandel. In verband met uit breiding van het ICT team is er plaats voor een Lead Developer .NET.

Over de functie

Hier wordt je als Lead Developer op technisch gebied continu uitgedaagd. Jij gaat vakmanschap en technisch leiderschap brengen in een (complexe) uitdagende en snel veranderende omgeving. Ontwerpen, bouwen, verbeteren en technisch inhoudelijk coachen is een greep uit jouw veelzijdige werkzaamheden.

Hiervoor zoeken ze een betrokken en loyale Lead Developer met ruim voldoende development kennis. Een gedreven senior dus. Je bent thuis in front- en/of backend ontwikkeling en hebt up to date kennis van het .NET framework 4.6 of hoger. Als geen ander weet jij klanten en collega developers aan de hand te nemen en ze te helpen om zowel de software als het team naar een hoger niveau te tillen.

Krijg jij energie van het coachen van collega’s? En houdt je van afwisseling in je werkzaamheden? Kom dan dit gemotiveerde team aansturen! Laat een berichtje bij ons achter en we vertellen je graag meer over deze interessante ICT baan in de buurt!

Wat breng je mee

  • HBO/WO diploma met een sterk technisch accent
  • Ruime aantoonbare, relevante werkervaring als Lead Developer
  • Tools zoals; .NET Core 2, SQL Server, HTML, JQuery, RESTful API en CSS kennen geen geheimen voor jou
  • Leergierig, nauwkeurig en communicatief sterk
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engels taal in woord en geschrift

Wat krijg je ervoor terug

  • Passend salaris met een mooi arbeidsvoorwaardenpakket
  • Diverse opleidingsmogelijkheden
  • Veel ruimte voor eigen inbreng en initiatief
  • Afwisselende en uitdagende senior functie
  • Moderne werkplek met kundige en inspirerende collega’s

Als jij jezelf herkent in bovenstaand profiel solliciteer dan via de ‘solliciteren button’ en overtuig ons van jouw capaciteiten! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Of voor meer specifieke informatie over deze baan in de buurt: stuur ons via WhatsApp een berichtje, bel of mail ons!

Gerhard Veringa
06 839 479 55
Referentienummer 1096

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want met minder reistijd zorgen je voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!

Vanwege COVID-19 worden interviews veelal virtueel afgenomen, of in overleg op locatie.