Medewerker IT Servicedesk (m/v)

Introductie

Voor een opdrachtgever in Rotterdam zoeken wij een Medewerker IT Servicedesk (m/v).

Over het bedrijf

Hier zijn ze gespecialiseerd in het ontwikkelen, produceren en uitgeven van uiteenlopende softwareproducten voor de zorgsector. Het is een internationale opdrachtgever met dienstverlenende activiteiten op het gebied van informatietechnologie. In verband met groei van het bedrijf zoeken ze een nieuwe collega.

Over de functie

In deze rol als Medewerker IT Servicedesk ben je het centrale aanspreekpunt voor klanten in de zorgsector. Je bent in staat om problemen snel te signaleren en zorgt ervoor dat storingen en andere incidenten zo snel mogelijk opgelost worden. Hiervoor ben je inzetbaar in zowel eerste als tweede lijn en indien nodig schakel je een meer ervaren collega in om zo samen tot de best passende oplossing te komen. Bij deze dienstverlening staat gebruikerstevredenheid en privacy voorop, jij zorgt voor het juist vastleggen van de contactmomenten in de daarvoor aanwezige tooling.

Voor deze functie zoeken we een sociale, ambitieuze collega die flinke affiniteit heeft met IT. Je hebt de ambitie om jezelf te blijven ontwikkelen en hebt je carrière graag in eigen hand.

Ben jij de nieuwe Medewerker IT Servicedesk met groot verantwoordelijkheidsgevoel? Durf jij lef te tonen en het verschil te maken? Laat het ons weten en we vertellen je graag meer over deze interessante job!

Wat breng je mee

  • Relevante HBO opleiding
  • Sterke communicatieve vaardigheden en analytisch vermogen
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift

Wat krijg je ervoor terug

  • Passend salaris met een mooi arbeidsvoorwaardenpakket
  • Gemotiveerd team met IT specialisten
  • Telefoon en laptop van de zaak

Interesse?

Voor meer specifieke informatie: stuur ons via WhatsApp een berichtje, bel of mail ons!

Harry Voss
06 23465519
Referentienummer 655