Medewerker Servicedesk – 2e lijn (m/v)

Introductie

VConsyst kiest voor herkenbare vacatures op onze vacaturesite.
Greenmonkeys helpt VConsyst bij het voorselecteren van geschikte kandidaten.
Uiteraard staat het iedereen vrij rechtstreeks te solliciteren bij VConsyst, maar het heeft de voorkeur om eerst contact met Greenmonkeys op te nemen.

Vacature: Medewerker Servicedesk – 2e lijn (m/v) 40 uur p/w

VConsyst Urban Mining zorgt met een enthousiaste groep professionals voor innovatieve, duurzame en maatschappelijk verantwoorde oplossingen die processen bij Publieke Organisaties eenvoudiger maken en hen in staat stelt waardevolle grondstoffen uit de huishoudens op de meest effectieve wijze terug te brengen in de waardeketen. Onze ambitie: het inzamelen van waardevolle grond(afval)stoffen middels emissiearme, autonoom rijdende inzamelvoertuigen die automatisch en stil onze inzamelmiddelen op commando ledigen. Dit betekent dat wij middels IoT steeds meer slimme containers en voertuigen online krijgen en gaan sturen om deze efficiënt te gebruiken. VConsyst ontwikkelt grote delen van de ICT zelfstandig. Het beheer van onze tienduizenden online systemen en softwareplatformen is in goede handen van onze Servicedesk.


Om verdere groei te realiseren en ons serviceniveau constant naar een hoger niveau te tillen, zijn wij voor onze divisie afvalinzamelsystemen (Urban Mining) op zoek naar een gedreven en enthousiaste Medewerk(st)er Servicedesk – 2e lijn.


Wat ga je doen?

Samen met je collega’s op onze servicedesk zorg je voor een optimale klantbeleving in de ondersteuning op het gebied van door het bedrijf ontwikkelde hardware, software en elektronica. Je houdt je bezig met telefonische ondersteuning, storingsanalyses, testwerkzaamheden en beheertaken. Een heldere communicatie en duidelijkheid naar klant en collega staan centraal, alles voor een blije en tevreden klant.


Je duikt dieper in de materie om oorzaken van problemen te achterhalen. Je zorgt voor de eventuele overdracht van software aanpassingen naar de afdeling Ontwikkeling en ziet toe op de afhandeling daarvan. Je wordt intern opgeleid en komt te werken in een enthousiast team op ons hoofdkantoor te Genemuiden.


Wie zoeken we?

· Je hebt een afgeronde HBO opleiding;

· Je hebt goede kennis van ICT;

· Je bent oplossingsgericht en beschikt over een goed analytisch vermogen;

· Je bent klantgericht, sociaal en communicatief sterk onderlegd;

· Goede kennis van Engels in woord en geschrift.


Wat bieden we?

We bieden je een veelzijdige functie tegen een marktconform salaris. Je komt te werken in een innovatieve organisatie, waarbij vooruitstrevendheid in producten en diensten voorop staat en er veel ruimte is voor ontwikkeling en persoonlijke groei. Je wordt intern opgeleid en komt te werken op ons hoofdkantoor te Genemuiden.


Voor meer specifieke informatie: stuur ons via WhatsApp een berichtje, bel, of mail ons!
Harry Voss
06-23465519
hvoss@greenmonkeys.nl
Bezoek de website van VConsyst

Referentienummer: 133