Mobile Application Engineer (m/v)

Introductie

Voor een innovatieve opdrachtgever in Sneek zoekt Greenmonkeys B.V. een Mobile Application Engineer (m/v)

Over het bedrijf

Hier zijn ze specialist als het gaat om verregaande innovaties op het gebied van data, implementaties en software ontwikkeling. In verband met groei van het bedrijf is er plaats voor een Mobile Application Engineer (m/v).

Over de functie

Als Mobile Application Engineer houdt je van een uitdaging én van afwisseling. Je gaat aan de slag met het ontdekken van oplossingen en zet je je knowhow in voor het hele development proces. Als geen ander zorg jij met jouw kennis en bevlogenheid op het gebied van software engineering voor kwalitatief hoge producten die resulteren in (mobiele) applicaties waar de gebruiker blij van wordt. Samen met de rest van het team ga je voor de beste kwaliteit. Om kwaliteit te waarborgen doen ze aan code reviews, unit testing en maken ze gebruik van een CI/CD opzet.

Hiervoor zoeken ze een betrokken en loyale Mobile Application Engineer die op de hoogte is van alle ins en outs van het hele ontwikkel proces. Je durft verantwoordelijkheid te nemen en vindt het belangrijk om plezier te hebben in je werkzaamheden.

Heb jij passie voor techniek en development? Durf jij het voortouw te nemen? Laat het ons weten en we vertellen je graag meer over deze toffe ICT baan in de buurt!

Wat breng je mee

  • HBO of WO diploma met een sterk technisch accent
  • Ruime aantoonbare werkervaring met REST en JSON
  • Analytisch sterk, loyaal en communicatief sterk en zelfverzekerd
  • Flexibel en zelfstandig
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift

Wat krijg je ervoor terug

  • Passend salaris met een mooi arbeidsvoorwaardenpakket 
  • Diverse mogelijkheden om te leren, groeien en jezelf te blijven ontwikkelen 
  • Verantwoordelijke en uitdagende doorgroeifunctie 
  • Een baan vol kansen en ontwikkeling

Als jij jezelf herkent in bovenstaand profiel solliciteer dan via de ‘solliciteren button’ en overtuig ons van jouw capaciteiten! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Of voor meer specifieke informatie over deze vacature: stuur ons via WhatsApp een berichtje, bel of mail ons!

Gerhard Veringa
06 839 479 55
Referentienummer 886

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want met minder reistijd zorgen je voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!

Vanwege COVID-19 worden interviews veelal virtueel afgenomen, of in overleg op locatie.