MS Azure Cloud Specialist (m/v)

Introductie

Voor een opdrachtgever in Amsterdam zoeken wij een ervaren MS Azure Cloud Specialist (m/v).

Over het bedrijf

Deze opdrachtgever is verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van de IT voorzieningen van verschillende, grote en kleine bedrijven. Webwinkels, nieuwssites, fora, noem het maar op. Hierbij staan veiligheid en efficiëntie voorop.

Over de functie

In deze veelzijdige functie van Azure Cloud Specialist ga je samen met je collega’s uit het Cloud team aan de slag met het ontwerpen en implementeren van Azure Cloud omgevingen. Je geeft klanten onafhankelijk advies over (complexe) migratie- en of optimalisatieprojecten rondom de MS Azure toepassingen en helpt ze het uiterste te halen uit hun website, mobiele apps en loT-toepassingen. Hiervoor weet je de juiste prioriteiten te stellen en bekijk je de zaken vanuit verschillende invalshoeken. Je bent ambitieus en durft verantwoordelijkheid te nemen.

Je beseft dat de ontwikkelingen niet stilstaan in deze branche en bent bereid om mee te groeien met de markt.

Durf jij initiatief te nemen, bent je positief en opbouwend ingesteld en heb je een goed innovatief vermogen? Ben jij die ondernemende techneut die van aanpakken weet? Neem dan contact met ons op en we vertellen je graag meer over deze interessante job!

Wat breng je mee

  • MBO-4/HBO diploma IT-gerelateerd
  • Aantoonbare werkervaring met Azure en CI/CD
  • Kan gestructureerd werken, teamplayer en klantgericht
  • Ervaring met hosting, REST API’s en Powershell of Bash-scripting is mooi meegenomen!

Wat krijg je ervoor terug

  • Passend salaris met een mooi arbeidsvoorwaardenpakket
  • Leuk en uitdagend werk met mooie grote projecten
  • Veel ruimte voor opleiding en innovatie
  • Laptop van de zaak

Interesse?

Neem dan contact met ons op voor meer specifieke informatie. Of stuur ons via WhatsApp een berichtje dat je geïnteresseerd bent, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op!

Harry Voss
06 23465519
Referentienummer 618