Netwerk Engineer met leidinggevende capaciteiten (m/v)

Introductie

Voor een opdrachtgever in Nieuwegein zoekt Greenmonkeys B.V. een Netwerk Engineer (m/v) met leidinggevende capaciteiten.

Over het bedrijf

Hier zijn ze specialist in het aanbieden van diverse logistieke en industriële processen. Hierbij staan veiligheid en betrouwbaarheid hoog in het vaandel. In verband met groei van dit innovatieve bedrijf is er plaats voor een Netwerk Engineer (m/v) met leidinggevende capaciteiten.

Over de functie

Hier lever je als Netwerk Engineer met leidinggevende capaciteiten een belangrijke bijdrage aan de ontwikkeling van de IT infrastructuur en ben je dè kennisbron voor het ICT team. Je bent verantwoordelijk voor de ontwikkeling, configuratie en het onderhoud van het netwerk. Ook heb je verantwoording over de MER en SER’s op de verschillende locaties van deze opdrachtgever. Het signaleren, monitoren, adviseren en het uitvoeren van integraties over netwerk gerelateerde zaken behoren tot jouw werkzaamheden. Binnen het team ben je als lead het aanspreekpunt voor het team van Netwerk Engineers en bepaal jij de prioriteiten. Samen met je collega’s bepalen jullie de verdere koers. Het is dus belangrijk dat je al een aantal jaar ervaring hebt op het gebied van netwerk en je bent toe aan de volgende stap om hierin het voortouw te nemen.

Hiervoor zoeken ze een loyale, betrokken en gedreven Netwerk Engineer met leidinggevende capaciteiten. Iemand met passie voor de nieuwste technieken en die zich hierin wilt blijven ontwikkelen. Als geen ander weet jij met jouw natuurlijk vermogen de verschillende behoeften en problemen proactief te signaleren.

Ben jij in staat om naast het zelfstandig uitvoeren van de werkzaamheden ook collega’s te begeleiden en aan te sturen? Laat het ons weten en we vertellen je graag meer over deze interessante ICT baan bij jou in de buurt!

Wat breng je mee

 • MBO-4 diploma met een sterk technisch accent
 • Ruime aantoonbare relevante werkervaring
 • Ervaring met Cisco (CCNP), MS AD, VB & Powershell
 • Flexibele instelling, leergierig en ondernemend
 • Je hebt een gezonde drive om iets te willen bereiken
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift

Wat krijg je ervoor terug

 • Passend salaris met een mooi arbeidsvoorwaardenpakket
 • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling
 • Diverse opleidingsmogelijkheden
 • Moderne en dynamische werkplek en een team van gedreven professionals
 • Technische uitdagende job met veel waardering voor je werkzaamheden

Als jij jezelf herkent in bovenstaand profiel solliciteer dan via de ‘solliciteren button’ en overtuig ons van jouw capaciteiten! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Of voor meer specifieke informatie over deze baan in de buurt: stuur ons via WhatsApp een berichtje, bel of mail ons!

Harry Voss
06 23465519
Referentienummer 1031

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want met minder reistijd zorgen je voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!

Vanwege COVID-19 worden interviews veelal virtueel afgenomen, of in overleg op locatie.