PHP Developer (m/v)

Introductie

Voor een opdrachtgever in Kampen zoekt Greenmonkeys een PHP Developer (m/v).

(Unfortunately this client is looking for candidates fluent in Dutch)

Over het bedrijf

Deze succesvolle, internationale en innoverende opdrachtgever verzorgt digitale diensten in de particuliere en zakelijke markt. In verband met groei van het bedrijf is er plaats voor een PHP Developer.

Over de functie

In deze rol als PHP Developer ga je een cruciale bijdrage leveren aan het ontwikkelen, uitdenken en onderhouden van het applicatielandschap. Om de businessprocessen vloeiend te laten verlopen is softwareontwikkeling van essentieel belang. Hiervoor ben je een sociale, flexibele en proactieve collega die ervaring heeft als PHP Developer en alles weet van Symfony.

Verder ga je aan de slag met het periodiek evalueren en onderhouden van bestaande projecten, code reviews uitvoeren van andere developers en zal je tijdens Scrum sessies advies gaan geven over de te bouwen ontwerpen.

Heb jij zin om te werken aan hoogwaardige en baanbrekende technische oplossingen? Heb jij passie voor innovatie? Laat dan een berichtje bij Greenmonkeys achter en we vertellen je graag meer over deze interessante functie!

Wat breng je mee

  • HBO diploma met een sterk technisch component
  • Expert kennisniveau en ervaring met PHP
  • Communicatief sterk vaardig met een focus op het vertalen van concept naar functionele software architectuur
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift

Wat krijg je ervoor terug

  • Een passend salaris met een mooi arbeidsvoorwaardenpakket
  • Verantwoordelijke job met veel vrijheid
  • Fijne werkplek met veel technische kennis in huis
  • Diverse opleidingsmogelijkheden om nieuwe technieken te leren

Als jij jezelf herkent in bovenstaand profiel solliciteer dan via de ‘solliciteren button’ en overtuig ons van jouw capaciteiten! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Of voor meer specifieke informatie over deze baan in de buurt: stuur Greenmonkeys via WhatsApp een berichtje, bel of mail ons!

Gerhard Veringa
06 839 479 55
Referentienummer 522

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want minder reistijd zorgt voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!