PHP Developer (m/v)

Introductie

Voor een internationale opdrachtgever in Meppel zoeken wij een PHP Developer (m/v).

Over het bedrijf

Deze opdrachtgever werkt aan procesverbetering en efficiencyvergroting in de reisbranche waarbij kwaliteit en service hoog in het vaandel staan. Reizen en toerisme; ook hier komt tegenwoordig complexe software aan te pas. In verband met uitbreiding van het development team zijn we opzoek naar een nieuwe collega.

Over de functie

Hier ga je als PHP Developer aan de slag met het ontwikkelen, uitbreiden en optimaliseren van de aangeboden software. Hierin is veel ruimte voor eigen creativiteit. Je werkt aan robuuste, onderhoudbare en veilige codes. Samen met je collega’s ga je ideeën omzetten in nieuwe online functionaliteiten. Hierbij sta je aan de basis van alle onsite ontwikkelingen en denk je ook mee op conceptueel niveau.

Hiervoor ben je zelfstandig, leergierig en heb je een scherp oog voor detail en ontwerp. En als je gedegen ervaring hebt met API-managementoplossingen dan is dat helemaal mooi meegenomen! Verder heb je een sterke motivatie om je te blijven ontwikkelen in de wereld van software ontwikkeling.

Gaat jouw hart sneller kloppen van het ontwikkelen van vernieuwende applicaties? En ben je op zoek naar een uitdagende functie waar jouw programmeer skills goed tot z’n recht komen? Laat dan een berichtje bij ons achter en we vertellen je graag meer over deze interessante job!

Wat breng je mee

  • Technische opleiding, bij voorkeur informatica of computer science
  • Kennis van het Laravel Framework
  • Probleemoplossend denkvermogen
  • Plannen van eigen werkzaamheden met gevoel voor klant en prioriteit
  • Kan gestructureerd werken en is creatief in het ontwerpen van user interfaces

Wat krijg je ervoor terug

  • Passend salaris met een mooi arbeidsvoorwaardenpakket
  • Ervaren, professionele en gezellige collega’s
  • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling

Interesse?

Neem dan contact met ons op voor meer specifieke informatie. Of stuur ons via WhatsApp een berichtje dat je geïnteresseerd bent, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op!

Gerhard Veringa
06- 839 479 55
Referentienummer 691