Power Platform Expert (m/v)

Introductie

Voor een opdrachtgever in Ermelo zoekt Greenmonkeys een Power Platform Expert (m/v).

Over het bedrijf

Hier zijn ze specialist in het ontwikkelen en uitgeven van uiteenlopende producten waarbij kwaliteit en duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Door een innovatieve aanpak en creatieve oplossingen blijven ze voortdurend vooruit lopen op de technologie. Op dit moment is er een vacature beschikbaar voor een Power Platform Expert.

Over de functie

In de rol van Power Platform Expert draag je de verantwoordelijkheid voor het het creëren van innovatieve oplossingen, het vaststellen van prioriteiten, implementaties en nazorg. Als geen ander krijg jij energie van het bouwen van applicaties binnen het bestaande Power Platform. Door de ongekende mogelijkheden binnen het platform weet jij met jouw low code oplossingen altijd jouw klanten te helpen. 

Hiervoor zoeken ze een doortastende Power Platform Expert met een sterk begrip van analyse en ontwerp van bedrijfsprocessen. Verder ben je een enthousiaste en doelgerichte teamspeler, waardoor zowel je collega’s als de klanten jou graag zien.

Word jij de schakel tussen de klant, business en techniek? Laat het Greenmonkeys weten en we vertellen je graag meer over deze interessante ICT baan bij jou in de buurt!

Wat breng je mee

  • HBO diploma met een sterk technisch accent
  • Vindingrijk, analytisch en innovatief
  • Relevante Microsoft certificeringen
  • Ervaring met MS Dynamics CE en Power Platform
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden in het Nederlands en Engels, zowel in woord als geschrift

Wat krijg je ervoor terug

  • Een passend salaris met een mooi arbeidsvoorwaardenpakket
  • Een boeiende positie die je naar je hand kan zetten en waarbij je collega’s kan coachen en begeleiden
  • Ruimte voor eigen inbreng en initiatief
  • Diverse opleidingsmogelijkheden
  • Thuiswerkmogelijkheden

Als jij jezelf herkent in bovenstaand profiel solliciteer dan via de ‘solliciteren button’ en overtuig ons van jouw capaciteiten! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Of voor meer specifieke informatie over deze baan in de buurt: stuur Greenmonkeys via WhatsApp een berichtje, bel of mail ons!

Gerhard Veringa
06 83947955
Referentienummer 1667

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want minder reistijd zorgt voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!