Pre-sales Consultant (m/v)

Introductie

Voor een opdrachtgever in Lexmond zoekt Greenmonkeys B.V. een Pre-sales Consultant (m/v).

Over het bedrijf

Hier zijn ze specialist in het leveren van dienstverlenende activiteiten op het gebied van IT systemen en netwerken. Klanttevredenheid staat hier hoog in het vaandel. In verband met groei van het bedrijf is er plaats voor een ervaren Pre-sales Consultant.

Over de functie

In deze veelzijdige spilfunctie als Pre-sales Consultant ga jij op hoog niveau de klantvraag omzetten in technische ICT oplossingen op het gebied van services. Onder andere het analyseren van klantbehoeftes, presenteren van offertes en het signaleren van de nieuwste trends binnen de ICT-branche behoren tot jouw veelzijdige takenpakket. Jouw rol is doorslaggevend in het aanbieden van het juiste pakket aan services.

Hiervoor zoeken ze een betrokken, loyale en representatieve Pre-sales Consultant die bekend is met de ITIL methodiek en passie heeft voor ICT. Verder ben je klant- en oplossingsgericht, accuraat, initiatiefrijk en zelfstandig.

Ben jij op zoek naar afwisselend werk bij een aansprekende organisatie? Laat het ons weten en we vertellen je graag meer over deze interessante ICT baan bij jou in de buurt!

Wat breng je mee

  • HBO diploma met een sterk technisch accent
  • Ruime aantoonbare werkervaring als bijvoorbeeld consultant binnen de ICT-branche
  • Goed kunnen organiseren, plannen, prioriteiten stellen en doorpakken
  • Zelfstarter, teamplayer en een goede luisteraar
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift

Wat krijg je ervoor terug

  • Passend salaris met een mooi arbeidsvoorwaardenpakket
  • Diverse ontwikkelings- en doorgroeimogelijkheden
  • Fijne werkplek met gedreven collega’s
  • Uitdagende, afwisselende en dynamische functie bij een vooraanstaande opdrachtgever
  • Auto, laptop en telefoon van de zaak

Als jij jezelf herkent in bovenstaand profiel solliciteer dan via de ‘solliciteren button’ en overtuig ons van jouw capaciteiten! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Of voor meer specifieke informatie over deze vacature: stuur ons via WhatsApp een berichtje, bel of mail ons!

Gerhard Veringa
06 839 479 55
Referentienummer 1199

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want met minder reistijd zorgen je voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!

Vanwege COVID-19 worden interviews veelal virtueel afgenomen, of uitgesteld.