Proces- en informatieanalist (m/v)

Introductie

Voor een opdrachtgever in Amersfoort zoekt Greenmonkeys een Proces- en informatieanalist (m/v)

(Unfortunately this client is looking for candidates fluent in Dutch)

Over het bedrijf

Deze organisatie kenmerkt zich door haar informele en zeer stabiele werkomgeving, waarbij ruimte geboden wordt voor persoonlijke groei en ontwikkeling. In verband met uitbreiding van het team is er plaats voor een Proces- en informatieanalist.

Over de functie

Als Proces- en informatieanalist speel je een cruciale rol door deel te nemen aan nieuwe initiatieven en projecten die streven naar blijvende aanpassingen en verbeteringen binnen de bedrijfsprocessen. Bovendien heb je de taak om de impact en haalbaarheid van diverse alternatieve ICT-oplossingen te onderzoeken.

Hiervoor zoeken ze een Proces- en informatieanalist met goed inzicht in procesbeheer en de capaciteit om de systemen te benutten ter ondersteuning van deze processen. Verder ben je nieuwsgierig, klantgericht en heb je een pragmatische instelling. Naast jouw gezonde dosis aan creativiteit beschik je over een groot inlevingsvermogen en een enorme drive.

Wat verwachten ze van jou

  • Afgeronde HBO/WO-opleiding met een sterk technisch accent
  • Ervaring met moderne ontwerpvaardigheden en technieken
  • Passie voor processen
  • Goed kunnen plannen en organiseren
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift

Wat bieden wij jou

  • Een aangename en professionele werkomgeving
  • Mogelijkheden voor verdere opleiding en ontwikkeling
  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden
  • Thuiswerkmogelijkheid
  • Werken met een team van gedreven professionals

Als deze uitdaging bij jou past, nodigen we je graag uit om te solliciteren!

Gerhard Veringa
06 839 479 55
Referentienummer 1668

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want minder reistijd zorgt voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!