Programmamanager (m/v)

Introductie

Voor een opdrachtgever in Hagestein zoeken wij een Programmamanager (m/v).

Over het bedrijf

Hier zijn ze specialist in het leveren van innovatieve en dienstverlenende activiteiten op het gebied van ICT systemen en netwerken. In verband met uitbreiding van het ICT team is er plaats voor een ervaren Programmamanager.

Over de functie

Als Programmamanager bij deze internationale opdrachtgever ondersteun en begeleid je de programmateams en borg je de samenhang tussen de verschillende (complexe) projecten. Dit is dus een uitdagende functie die flink wat inzet van je vraagt. Je gaat immers de roadmap uitzetten voor de toekomst. Je krijgt te maken met verschillende werkzaamheden. Zo neem je de lead over klant-of interne opdracht specifieke programmateams, bewaak je de kwaliteit van de betreffende PID’s en draag je zorg voor invulling van de randvoorwaarden voor het goed functioneren van de diverse programma’s.

Je bent als Programmamanager dus betrokken bij de vormgeving van het gehele programma. Dit houdt in dat je een strakke projectstructuur voor de opdrachtgevers uitdenkt, opzet én gaat implementeren.

Hiervoor zoeken ze een communicatief sterke Programmamanager met ervaring binnen de ICT branche, die gewend is om in een programmacontext te werken met een complexe bestuurlijke setting. Je werkt hiervoor resultaatgericht, staat stevig in je schoenen en weet het overzicht goed te bewaren. Je aanpak is gestructureerd, nauwkeurig en pragmatisch.

Weet jij met jouw leidinggevende capaciteiten snel relaties op te bouwen in alle lagen van een organisatie? Laat het ons weten en we vertellen je graag meer over deze interessante ICT baan in de buurt!

Wat breng je mee

  • HBO diploma met een sterk technisch accent
  • Ruime aantoonbare werkervaring met het leiden van complexe projecten
  • Betrokken en loyaal
  • Als geen ander weet jij veranderingen soepel en goed uit te voeren
  • Overtuigingskracht om draagvlak te creëren

Wat krijg je ervoor terug

  • Passend salaris met een mooi arbeidsvoorwaardenpakket
  • Dynamische, moderne werkplek met een team van gedreven professionals
  • Ruimte voor eigen initiatief en zelfontplooiing
  • Diverse opleidings- en cursusmogelijkheden
  • Auto, laptop en telefoon van de zaak

Als jij jezelf herkent in bovenstaand profiel solliciteer dan via de ‘solliciteren button’ en overtuig ons van jouw capaciteiten! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Of voor meer specifieke informatie over deze vacature: stuur ons via WhatsApp een berichtje, bel of mail ons!

Gerhard Veringa
06 839 479 55
Referentienummer 1077

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want met minder reistijd zorgen je voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!

Vanwege COVID-19 worden interviews veelal virtueel afgenomen, of in overleg op locatie.