Project Support Medewerker (m/v)

Introductie

Ben jij op zoek naar een betekenisvolle functie waar je direct bijdraagt aan de ontwikkeling van duurzame en leefbare steden? Bij WeCity zijn we op zoek naar een Project Support Medewerker 32-40 uur.

Jouw rol start nadat een opdracht van de klant binnen is. Waarbij je;

  • Opdrachten vastlegt in ons projectbeheersysteem
  • Acties en taken bijhoudt om aan de gemaakte afspraken te voldoen
  • De administratie rondom een project verwerkt
  • Vragen van klanten en gebruikers beantwoordt via ons supportsysteem
  • Inrichten en configureren van workflows die het beantwoorden van klantvragen vereenvoudigen
  • Inkopen afstemt met onderaannemers en leveranciers
  • Het management ondersteunt in operationele zaken

Je bent een spin in het web en mede dankzij jou weten we de projecten goed uit te voeren. Uiteraard werk je projectmatig en secuur. Je hebt een breed interessegebied en wordt blij van de afwisseling in het werk. We zijn een jong bedrijf waarbij nog niet alles in strak omlijnde kaders is vastgelegd. Dit geeft en vraagt een flexibele houding van jou, waarbij er veel ruimte is voor eigen inbreng. We zijn op zoek naar een aanpakker met een positieve mentaliteit en probleemoplossend vermogen.

What’s in it for you?

Ons kantoor in Zeist is goed bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer. We beschikken over een bar voor de vrijdagmiddagborrel en een ruime tuin voor een zomerse barbecue. We bieden je een salaris tussen €2.700 – €3.000. Daarnaast bieden we je een goede pensioenregeling die gekoppeld is aan jou als persoon en die je ook weer met je mee neemt als je carrière je elders brengt. Verder bieden we je 37 vakantiedagen (24 vakantiedagen + 13 ADV bij fulltime dienstverband) en krijg je natuurlijk een laptop van de zaak.

WeCity

WeCity helpt stedelijke gebieden leefbaarder, duurzamer en inclusiever te maken. Dit doen we door samen met partners slimme en data gedreven oplossingen in de openbare ruimte aan te bieden.

Denk hierbij aan slimme lichtmasten die alleen aangaan als er iemand aankomt, vuiliniscontainers met sensoren die alleen geleegd hoeven te worden als ze vol zijn, een quickscan die de toegankelijkheid voor minder valide mensen in kaart brengt of sensoren die milieu-aspecten in de omgeving meten. Ze hebben allemaal één ding gemeen. Het zijn toepassingen in de openbare ruimte die allemaal digitaal ontsloten worden, data genereren én beheerd moeten worden.

We voeren de regie voor de digitale infrastructuur en nemen de slimme oplossingen in beheer als deze eenmaal gerealiseerd zijn. Hiervoor werken we nauw samen met verschillende (internationale) partners en klanten. We werken dagelijks aan nieuwe innovaties en samen geven we vorm aan de stad van morgen.

Voor meer specifieke informatie: stuur Greenmonkeys via WhatsApp een berichtje, bel, of mail ons!

Gerhard Veringa
06-83947955
gveringa@greenmonkeys.nl

Referentienummer 1415