Greenmonkeys werft voor Gemeente Dronten

Projectleider ICT (m/v)

Introductie

Ben jij een vakkundige, innovatieve en resultaatgerichte projectleider op het gebied van Informatisering & Automatisering? Weet jij van aanpakken en zet je je graag in voor betrouwbare digitale dienstverlening? Dan komen we graag met jou in contact!

Over de functie

Als één van de twee projectleiders ICT bij gemeente Dronten lever je een belangrijke bijdrage aan onze digitale transformatie. Je gaat aan de slag met uiteenlopende opdrachten en bent daarbij verantwoordelijk voor de optimale inzet van mensen en middelen. Je werkt nauw samen met collega’s, brengt structuur aan in het werk en communiceert actief met opdrachtgevers over de voortgang. Naast je rol als projectleider maak je deel uit van het intake team dat vraagstukken op het gebied van informatiemanagement in behandeling neemt en ben je voor diverse interne teams het eerste aanspreekpunt. Het opstellen, bewaken en bijstellen van de applicatiearchitectuur is een belangrijk onderdeel van de functie om zodoende de samenhang van de informatiesystemen te borgen.

Dit bieden wij

 • Een rol met impact in een maatschappelijk relevante context die in rap tempo digitaliseert.
 • Werken in ons fonkelnieuwe gemeentehuis met flexibel kantoorconcept en alle ruimte om je werk-privé balans te regelen.
 • 32-36 uur 
 • Maximaal € 4.831 bij 36 uur werken
 • 17,05% Individueel Keuzebudget vrij te besteden
 • Een tijdelijke aanstelling met uitzicht op vast na een jaar.

Dit breng je mee

Als vastberaden professional met de nodige ervaring in het managen van ICT projecten stuur jij op succes, waarbij jij mensen verbindt en motiveert en een scherp oog hebt voor bedrijfsvoeringaspecten. Inzicht in en gevoel voor de publiek-politieke context waarin je opereert, helpen jou om je weg in de organisatie te vinden. Ook zijn inzichten in de applicatiearchitectuur je niet vreemd.

Selectiecriteria

 • HBO werk- en denkniveau, blijkend uit een afgeronde opleiding, bijvoorbeeld op het gebied van informatie- of bedrijfskunde
 • Minimaal 3 jaar relevante werkervaring
 • Kennis van ICT-beheer (ITIL) en projectmanagementtechnieken
 • Kennis van de applicatiearchitectuur een pré
 • Brede kennis van ICT binnen gemeentelijke organisaties

Het team

In jouw rol van projectleider maak je deel uit van het team Informatiemanagement van gemeente Dronten, dat op dit moment werkt aan een grootschalige digitale transformatie. Gemeente Dronten ontwikkelt zich daarmee in de komende jaren verder tot een open en betrouwbare digitale dienstverlener. Samen met externe partners bieden we innovatieve oplossingen en leveren we diensten aan de lokale samenleving. Hierbij anticiperen we op de ontwikkelingen van morgen, zonder de betrouwbaarheid van vandaag uit het oog te verliezen. We zijn op avontuur, krijgen daarvoor veel professionele ruimte en nodigen je van harte uit om je bij ons aan te sluiten!

Voor meer specifieke informatie, over deze baan in de buurt: stuur ons via WhatsApp een berichtje, bel of mail ons!

Gerhard Veringa
06-83947955
gveringa@greenmonkeys.nl

Of rechtstreeks solliciteren bij Gemeente Dronten;

Mark Hanekamp
06-20094724
m.hanekamp@dronten.nl

Bezoek de website van www.dronten.nl

Referentienummer 1119