Projectleider IT (m/v)

Introductie

Voor een opdrachtgever in Hasselt zoeken wij een Projectleider IT (m/v).

Over het bedrijf

Hier werken ze aan uiteenlopende slimme IT toepassingen voor in de zorgsector. Hierbij staan kwaliteit en gebruikersgemak voorop! In verband met uitbreiding van het team is er plaats voor een Projectleider IT.

Over de functie

Hier ga je als Zorgprofessional met passie voor IT onder andere aan de slag met het opstellen van projectplannen, presentaties geven, adviezen uitbrengen, ondersteunen en nog veel meer. In deze veelzijdige en uitdagende job ben je het aanspreekpunt voor deze opdrachtgever en haar klanten. Als geen ander snap jij hoe de processen binnen een zorgorganisatie lopen en weet jij een brug te slaan tussen IT en zorg. Met jouw passie voor softwareontwikkeling houdt je je kennis op peil en volg je technologische ontwikkelingen op de voet.

Hiervoor zoeken ze een ambitieuze Zorgprofessional met passie voor IT. Je werkt graag samen in teamverband en hebt ervaring met plan- en projectmatig werken. Hiervoor neem je makkelijk het initiatief en ga je zorgvuldig en resultaatgericht te werk. Verder heb je een goed oog voor verbeteren, een flexibele instelling, ben je ondernemend en nog altijd leergierig.

Weet jij met overtuiging en daadkracht technische zaken te realiseren? Laat het ons weten en we vertellen je graag meer over deze interessante job!

Wat breng je mee

  • HBO werk- en denkniveau
  • Sterke affiniteit met de zorg én IT
  • Kennis van ECD’s en/of andere applicaties binnen de zorgsector
  • Accuraat, zelfstandig, daadkrachtig en betrouwbaar
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift

Wat krijg je ervoor terug

  • Passend salaris met een mooi arbeidsvoorwaardenpakket
  • Uitdagende functie
  • Diverse opleidingsmogelijkheden
  • Parttime en fulltime mogelijkheden

Als jij jezelf herkent in bovenstaand profiel solliciteer dan via de ‘solliciteren button’ en overtuig ons van jouw capaciteiten! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Of voor meer specifieke informatie over deze vacature: stuur ons via WhatsApp een berichtje, bel of mail ons!

Gerhard Veringa
06 839 479 55
Referentienummer 846

Sluitingsdatum 4-11-21

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want met minder reistijd zorgen je voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!

Vanwege COVID-19 worden interviews veelal virtueel afgenomen, of uitgesteld.