Projectleider/Service coördinator (m/v)

Introductie

VConsyst kiest voor herkenbare vacatures op onze vacaturesite.
Greenmonkeys helpt VConsyst bij het voorselecteren van geschikte kandidaten.
Uiteraard staat het iedereen vrij rechtstreeks te solliciteren bij VConsyst, maar het heeft de voorkeur om eerst contact met Greenmonkeys op te nemen.

Vacature: Projectleider/Service coördinator (m/v) 32 – 40 uur p/w

VConsyst levert slimme oplossingen voor de registratie van ondergrondse afvalinzameling en gemeentelijke milieustraten. Een proces kan altijd eenvoudiger. Gepassioneerd zetten wij onze kennis en kunde in om onze leefomgeving een stukje makkelijker te maken. VConsyst telt ruim 250 medewerkers, verdeeld over meerdere vestigingen in Nederland, en is ingebed binnen een krachtige groep van bedrijven die allen vallen onder de holdingmaatschappij Venture Group.


Om verdere internationale groei te realiseren zijn wij, voor onze divisie afvalinzamelsystemen (Urban Mining International), op zoek naar een gedreven en enthousiaste Projectleider/service coördinator.


Wat ga je doen?

In nauwe samenwerking met onze commercieel managers ben je het aanspreekpunt op het gebied van elektronica en software voor onze distributeurs in o.a. Denemarken Zweden en Noorwegen, Duitsland, Spanje en Frankrijk. In de loop der tijd zullen hier steeds meer landen bij komen. Je gaat je bezig houden met het verwerken van eerste- en tweedelijns vragen over onze software op het gebied van toegangselektronica. Naast deze vragen van klanten zul je ook (nieuwe) elektronica projecten hardware- en softwarematig voorbereiden en tot een goed einde brengen. Bij complexere projecten zul je zelf cursussen aan de eindklanten geven en deze begeleiden in het gebruik. Samen met onze commercieel manager vorm je een klantteam waarmee we dicht bij de klant willen staan. Communicatie met de klanten en leveranciers vindt met name plaats in het Engels. Al met al een functie waarin je dagelijks met nieuwe uitdagingen geconfronteerd zal worden. Een heldere communicatie en duidelijkheid naar de klant staan daarbij centraal. Periodiek zul je ook onze partners en eindklanten in het buitenland bezoeken voor het geven training en opleiding, of voor het opleveren en overdragen van nieuwe projecten met toegangscontrole.


Wie zoeken we?

• Je bent representatief en hebt MBO/HBO werk- en denkniveau;

• Je hebt affiniteit met software en elektronica en een afgeronde studie of werkervaring waaruit dat blijkt;

• Je werkt nauwkeurig en bent klant- en oplossingsgericht;

• Je hebt goede communicatieve vaardigheden en goede kennis van Nederlands en Engels in woord en geschrift;

• Je bent stressbestendig en de rots in de branding voor onze wederverkopers.


Wat bieden we?

We bieden je een veelzijdige en internationale functie tegen een marktconform salaris. Je komt te werken in een team met enthousiaste buitenlandse specialisten op het gebied van afvalinzameling. Samen met hen ga je deze nieuwe functie vormgeven. Je wordt intern opgeleid en je standplaats is op ons hoofdkantoor te Genemuiden.Voor meer specifieke informatie: stuur ons via WhatsApp een berichtje, bel, of mail ons!
Harry Voss
06-23465519
hvoss@greenmonkeys.nl
Bezoek de website van VConsyst

Referentienummer: 135