Projectmanagement Officer (m/v)

Introductie

Voor een innovatieve opdrachtgever in Emmeloord zoeken wij een Projectmanagement Officer (m/v).

Over het bedrijf

Dit bedrijf is één van de grootste IT-consulenten van het land. Hier zijn ze specialist in het leveren van dienstverlenende activiteiten op het gebied van IT systemen en netwerken. In verband met uitbreiding van het team is er plaats voor een Projectmanagement Officer.

Over de functie

Hier ben je als Projectmanagement Officer verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken op kantoor en de technisch inhoudelijke ondersteuning van je klanten. Als geen ander heb jij kennis van kwaliteit-, risico- en projectmanagement. Je werkzaamheden zijn divers. Zo ga je onder andere aan de slag met het analyseren van de bedrijfsbehoeftes, het bijhouden van de projectkalender en het onderhouden van kwaliteitsstandaarden. Als pragmaticus pur sang weet jij hierin de juiste balans te vinden tussen wat nodig is voor de opdracht en wat haalbaar is volgens de gestelde kaders.

Hiervoor zoeken ze een Projectmanagement Officer met een proactieve en flexibele instelling. Een echte aanpakker. Verder werk je nauwkeurig, ben je analytisch sterk en discreet.

Ben jij die projectmatige alleskunner waar ze naar op zoek zijn? Laat het ons weten en we vertellen je graag meer over deze interessante job!

Wat breng je mee

  • HBO diploma met een sterk technisch accent
  • Ruime aantoonbare werkervaring met projectmanagement
  • Ervaring met MS office en projectmanagement tooling
  • Sterke communicatieve skills op alle niveaus
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal

Wat krijg je ervoor terug

  • Passend salaris met een mooi arbeidsvoorwaardenpakket
  • Auto, laptop en telefoon van de zaak
  • Fijne werkplek met een team van gedreven professionals
  • Ruimte voor eigen ideeën en initiatief
  • Uitdagende, zelfstandige en verantwoordelijke functie

Als jij jezelf herkent in bovenstaand profiel solliciteer dan via de ‘solliciteren button’ en overtuig ons van jouw capaciteiten! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Of voor meer specifieke informatie over deze vacature: stuur ons via WhatsApp een berichtje, bel of mail ons!

Gerhard Veringa
06 839 479 55
Referentienummer 883

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want met minder reistijd zorgen je voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!

Vanwege COVID-19 worden interviews veelal virtueel afgenomen, of in overleg op locatie.