Projectmanager ICT (m/v)

Introductie

Voor een opdrachtgever in Sneek zoekt Greenmonkeys B.V. Projectmanager ICT (m/v).

Over het bedrijf

Hier zijn ze specialist als het gaat om verregaande innovaties op het gebied van data, bedrijfsspecifieke software ontwikkeling en implementaties. In verband met uitbreiding van het ICT team is er plaats voor een Projectmanager ICT.

Over de functie

In deze spilfunctie als Projectmanager ICT ben jij het aanspreekpunt voor de verschillende afdelingen en communiceer je met in- en externe personen over de uitvoering en voortgang van de lopende projecten. Ook het initieren en begeleiden van besluitvormingsprocessen, het aansturen van de werkzaamheden en het verbeteren van processen en producten behoort tot jouw veelzijdige takenpakket.

Hiervoor zoeken ze een ervaren Projectmanager ICT met verregaande kennis in de digitale en technische wereld. Iemand die sterk is in het organiseren en prioriteiten stellen. Als geen ander weet jij je samenwerkingsgezind op te stellen binnen het team en geef je richting en inspiratie aan collega’s om hun doelen te bereiken. Als je ervaring hebt met DevOps en Jira dan is dat mooi meegenomen!

Ben jij die organisatiesensitieve Projectmanager ICT? Laat het ons weten en we vertellen je graag meer over deze interessante job!

Wat breng je mee

  • Een afgeronde HBO opleiding met een sterk technisch accent
  • Ruime aantoonbare werkervaring op gebied van digital projectmanagement
  • Van nature klant- en kwaliteitsgericht
  • Sterke communicatieve skills, analytische vaardigheden en loyaal
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift

Wat krijg je ervoor terug

  • Passend salaris met een mooi arbeidsvoorwaardenpakket
  • Diverse opleidings- en doorgroeimogelijkheden
  • Ruimte voor eigen initiatief en ideeën
  • Een veelzijdige baan met uitdagende projecten
  • Fijne, moderne werkplek met een team van gedreven professionals

Als jij jezelf herkent in bovenstaand profiel solliciteer dan via de ‘solliciteren button’ en overtuig ons van jouw capaciteiten! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Of voor meer specifieke informatie over deze baan in de buurt: stuur ons via WhatsApp een berichtje, bel of mail ons!

Gerhard Veringa
06 839 479 55
Referentienummer 1275

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want met minder reistijd zorgen je voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!

Vanwege COVID-19 worden interviews veelal virtueel afgenomen, of in overleg op locatie.