Projectspecialist (m/v)

Introductie

Voor een opdrachtgever in Hagestein zoeken wij een Projectspecialist (m/v).

Over het bedrijf

Dit bedrijf is een betrouwbare specialist in het leveren van uiteenlopende dienstverlenende activiteiten op het gebied van ICT systemen en netwerken. In verband met groei van het bedrijf is er plaats voor een ervaren Projectspecialist.

Over de functie

Hier ga je als Projectspecialist aan de slag met het projectmatig uitvoeren van je werkzaamheden bij klanten gevestigd in zowel binnen- en buitenland. Implementeren, kennis delen, het bijhouden van relevante marktontwikkelingen en jezelf opstellen als spil tussen de klant en de organisatie. Het is een greep uit jouw veelomvattende en uitdagende takenpakket. Als geen ander weet jij samen met de klant te zoeken naar de beste oplossing voor hun technische vraagstuk(ken). Je kent de (on)mogelijkheden van functionele en technische ontwerpen en hebt goede kennis van de benodigde technologieën.

Hiervoor zoeken ze een betrokken en loyale Projectspecialist die ervaring heeft met het Sisco Collaboration portfolio en het integreren met MS 365. Verder ben je flexibel inzetbaar en heb je een positieve ’can-do’ mentaliteit.

Is je interesse gewekt in deze mooie doorgroeifunctie? Laat het ons weten en we vertellen je graag meer over deze interessante baan in de buurt!

Wat breng je mee

  • Relevante technische opleiding
  • Kennis van o.a. Callmanager, CMS, Webex Teams en Expressway
  • Enthousiast, gedreven en pragmatisch
  • Communicatief sterk vaardig op alle niveaus
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift

Wat krijg je ervoor terug

  • Passend salaris met een mooi arbeidsvoorwaardenpakket
  • Uitdagende en zelfstandige medior functie met veel verantwoordelijkheden
  • Diverse opleidingsmogelijkheden
  • Telefoon, laptop en auto van de zaak
  • Gedreven organisatie met enthousiaste professionals

Als jij jezelf herkent in bovenstaand profiel solliciteer dan via de ‘solliciteren button’ en overtuig ons van jouw capaciteiten! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Of voor meer specifieke informatie over deze vacature: stuur ons via WhatsApp een berichtje, bel of mail ons!

Gerhard Veringa
06 839 479 55
Referentienummer 1014

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want met minder reistijd zorgen je voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!

Vanwege COVID-19 worden interviews veelal virtueel afgenomen, of in overleg op locatie.