QA Engineer (m/v)

Introductie

Voor een opdrachtgever in Enschede zoekt Greenmonkeys B.V. een QA Engineer (m/v).

Over het bedrijf

Middels gebruiksvriendelijke software bereiken ze hier strategische doelen voor vele klanten en eindgebruikers over de hele wereld. in verband met uitbreiding van het ICT team is er plaats voor een QA Engineer.

Over de functie

In deze functie als QA Engineer ga je naast het testen ook actief meedenken over het te leveren product en de processen. Programmeren en implementeren horen ook daarbij; hierbij verlies je design, gebruiksvriendelijkheid en toegankelijkheid niet uit het oog.

Je hebt passie voor testen en je streeft altijd naar een continue kwaliteitsverbetering en je bent in staat om dat te laten zien. Als ervaren QA Engineer weet je een waardevolle bijdrage te leveren in het gestructureerd en methodisch testen van de opgeleverde builds. Hiervoor ben je daadkrachtig, kritisch, zorgvuldig en ga je resultaatgericht te werk.

Voor deze functie is het mooi meegenomen als je kennis hebt van Javascript frameworks.

Staat kwaliteit bij jou hoog in het vaandel en wordt jij er al kriebelig van als een component 1 pixel uit het lood staat? Dan is deze functie echt iets voor jou. Laat een berichtje bij ons achter en we vertellen je graag meer over deze interessante ICt baan in de buurt!

Wat neem je mee

  • HBO opleiding met een sterk technisch accent
  • Kennis van NodeJS
  • Ervaring met o.a. MS DevOps en Microservices
  • Proactieve houding en werkt graag in en met teams
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift

Wat krijg je ervoor terug

  • Passend salaris met een mooi arbeidsvoorwaardenpakket
  • Prettige werksfeer binnen een internationaal opererend bedrijf
  • Verschillende mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen
  • Dynamische functie met een hoge mate van verantwoordelijkheid waarbij je een elementaire bijdrage levert aan de klanttevredenheid

Als jij jezelf herkent in bovenstaand profiel solliciteer dan via de ‘solliciteren button’ en overtuig ons van jouw capaciteiten! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Of voor meer specifieke informatie over deze baan in de buurt: stuur ons via WhatsApp een berichtje, bel of mail ons!

Gerhard Veringa
06 839 479 55
Referentienummer 594

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want met minder reistijd zorgen je voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!

Vanwege COVID-19 worden interviews veelal virtueel afgenomen, of in overleg op locatie.