SAP Specialist (m/v)

Introductie

Voor een innoverende opdrachtgever in Wijhe zoeken wij een gemotiveerde SAP Specialist (m/v).

Over het bedrijf

Hier zijn ze specialist in het ontwikkelen van bedrijfsspecifieke software producten. Kwaliteit en functionaliteit staan hierbij hoog in het vaandel. In verband met uitbreiding van het ICT-team is er plaats voor een gemotiveerde SAP Specialist.

Over de functie

Hier ga je als SAP Specialist onder andere aan de slag met het bouwen van nieuwe digitale architectuur, het controleren van de voortgang van de informatievoorzieningen naar het Sap-systeem en het ondersteunen van je collega’s uit het ICT-team. Als geen ander heb jij de passie om dit bedrijf beter en slimmer te laten werken en daar in de volle breedte mee bezig te zijn.

Hiervoor zoeken ze een betrokken en loyale SAP Specialist met kennis en ervaring met het inrichten van (complexe) bedrijfsprocessen. Je werkt gestructureerd, beschikt over een stevige dosis logisch denkvermogen, praktisch inzicht en leert snel bij. Verder houdt je van afwisseling in je werk en ben je een zelfstarter die zelfstandig alsook in teamverband prima kan werken.

Ben jij dé expert in het verder uitbouwen en optimaliseren van de businessapplicatie? Laat het ons weten en we vertellen je graag meer over deze interessante ICT baan in de buurt!

Wat breng je mee

  • HBO opleiding met een sterk technisch accent
  • Aantoonbare werkervaring in een soortgelijke functie
  • Analytisch sterk en resultaatgericht
  • Goede sociale en communicatieve vaardigheden
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift

Wat krijg je ervoor terug

  • Passend salaris met een mooi arbeidsvoorwaardenpakket
  • Diverse opleidingsmogelijkheden
  • Verantwoordelijke en afwisselende functie
  • Werken in een team van gedreven professionals
  • Moderne werkplek

Als jij jezelf herkent in bovenstaand profiel solliciteer dan via de ‘solliciteren button’ en overtuig ons van jouw capaciteiten! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Of voor meer specifieke informatie over deze baan in de buurt: stuur ons via WhatsApp een berichtje, bel of mail ons!

Harry Voss
0623465519
Referentienummer 977

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want met minder reistijd zorgen je voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!

Vanwege COVID-19 worden interviews veelal virtueel afgenomen, of in overleg op locatie.