Scala Developer (m/v)

Introductie

Voor een opdrachtgever in De Bilt zoeken wij een ervaren Scala Developer (m/v).

Over het bedrijf

Hier zijn ze specialist in het aanbieden van diverse logistieke en industriële processen. Hierbij staan veiligheid en betrouwbaarheid hoog in het vaandel. In verband met uitbreiding van het ICT team is er plaats voor een Scala Developer.

Over de functie

Als Scala Developer ben je nauw betrokken bij de architectuur, design, de nieuwste technologische keuzes en help je met het uitbreiden van de aangeboden softwareproducten. Als geen ander weet jij overzicht te houden over het geheel, de juiste prioriteiten te stellen en weet je goed om te gaan met tijdsdruk en/of stressvolle situaties.

Hiervoor zoeken ze een betrokken en loyale Scala Developer. Iemand met ervaring met cloud based solutions, En als je kennis hebt van ZIO en Kafka dan is dat mooi meegenomen! Verder ben je nog altijd ambitieus, durf je initiatief en verantwoordelijkheid te nemen en werk je graag in teams. Je bent daarom communicatief sterk vaardig op alle niveaus.

Sta jij open voor nieuwe ideeën, perspectieven en oplossingen? Laat het ons weten en we vertellen je graag meer over deze uitdagendeICT baan in de buurt!

Wat breng je mee

  • Flexibele instelling, leergierig en ondernemend
  • HBO diploma met een sterk technisch accent
  • Ruime aantoonbare development werkervaring
  • Ervaring met Scala, Java, Jenkins, Docker en Github
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift

Wat krijg je ervoor terug

  • Passend salaris met een mooi arbeidsvoorwaardenpakket
  • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling
  • Diverse opleidingsmogelijkheden
  • Moderne en dynamische werkplek en een team van gedreven professionals
  • Uitdagende projecten

Als jij jezelf herkent in bovenstaand profiel solliciteer dan via de ‘solliciteren button’ en overtuig ons van jouw capaciteiten! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Of voor meer specifieke informatie over deze baan in de buurt: stuur ons via WhatsApp een berichtje, bel of mail ons!

Harry Voss
06 23465519
Referentienummer 1029

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want met minder reistijd zorgen je voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!

Vanwege COVID-19 worden interviews veelal virtueel afgenomen, of in overleg op locatie.