Senior Business Intelligence Consultant (m/v)

Introductie

Senior Business Intelligence Consultant

Ben jij een ervaren BI ’er in hart en nieren, communicatief vaardig, innovatief en wil jij meebouwen aan het BI team binnen de Trivest Software Group?

Dan ben jij de kandidaat die we zoeken!

Trivest Software Group ontwikkelt, implementeert, en integreert softwareproducten voor bedrijven binnen de maakindustrie, zoals bijvoorbeeld bedrijven in de metaalindustrie en houtbewerkingssector. Ons productportfolio bestaat uit ERP-, APM-, CAD/CAM-software, BI en mobiele applicaties – door integratie van deze producten ontstaat een IT-landschap dat bedrijven volledig ondersteunt.

Het bedrijf Ridder Data Systems B.V. maakt een belangrijk onderdeel uit van de Trivest Software Group. Ridder Data Systems richt zich op het ontwikkelen en implementeren van de Ridder ERP software bij productiebedrijven in het MKB die gericht zijn op machinebouw, metaal en plaatverwerking. Je zult voor Ridder Data Systems als BI Consultant aan de slag gaan en samenwerken met collega’s vanuit onze vestiging in Harderwijk.

Samen met BI collega’s vanuit de andere bedrijven die onder de Trivest Software Group vallen, werk je als één team om BI binnen de groep tot een succes te maken. Je eerste prioriteit zal liggen bij de Ridder iQ klanten, maar afhankelijk van je woonplaats kan je ook ingezet worden voor BI projecten van onze andere labels.

Wat zijn je werkzaamheden?
Data omzetten in informatie en bedrijven verder helpen om data gedreven te werken is waar jij goed in bent. Met de juiste informatievoorziening leg je de verbinding tussen Business en IT en ben je van toegevoegde waarde bij klanten door je adviesrol op het gebied van procesverbeteringen ten behoeve van een optimale productiviteit.

Je werkzaamheden bestaan naast je uren bij klanten ook uit het samen met je collega’s uit het Trivest BI team te werken aan de doelen die we als team samen hebben bepaald. Je kan zelf bepalen waar je aan werkt, met als doel het hele team naar een nog hoger niveau te brengen!

Per kwartaal bepalen we als team de doelen waar we aan gaan werken. Dit kan o.a. bestaan uit het ontwikkelen van slimme standaard producten/oplossingen voor onze klanten, het geven van kennissessies, volgen van trainingen, bezoeken van beurzen/conferenties en werken aan innovatieve producten en oplossingen.

Ideaalprofiel:
• Afgeronde HBO/WO studie richting Bedrijfskunde
• 3-5 jaar ervaring in een soortgelijke functie
• Kennis en ervaring met BI-tooling (voorkeur Qlik)
• Gevorderde kennis van SQL en bouwen van data warehouses
• Ervaring met het werken met Discovery hub van Time Xtender is een pré
• Klantvragen onderzoeken, analyseren en kunnen vertalen
• Communicatief vaardige en zelfstandige professional
• Overtuigingskracht en een sterk analytische vermogen
• Affiniteit met en kennis van de maakindustrie

Wat bieden wij:
• Een goed salaris
• Een aantrekkelijke variabele beloningsregeling
• Een auto van de zaak, laptop en een mobiele telefoon
• Een goede pensioenregeling
• Een veelzijdige en uitdagende functie binnen een no-nonsense bedrijfscultuur met een collegiale en prettige werksfeer. Veel vrijheid en verantwoordelijkheid in je werk
• Ruimte voor persoonlijke groei. Ook het uitwisselen van kennis en ervaring staat centraal.

Onze locaties in Veenendaal, Harderwijk, Waardenburg en Apeldoorn zullen gaan verhuizen naar een prachtig pand in Leusden. Deze positie zal daarom per december 2020 standplaats Leusden krijgen.

Word jij enthousiast van deze functie?

Solliciteer dan direct via de solliciteren knop op deze pagina!
Voor meer inhoudelijke informatie over de functie kun je contact opnemen met Martin Karssen, Manager Business Intelligence, op telefoonnummer +31 (0) 6 51 84 60 79. Voor meer informatie over de sollicitatieprocedure kun je bellen met Rianne van der Zee, HR Business Partner, op telefoonnummer +31 (0) 6 15 24 49 96.

Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Wil jij meer weten over de sollicitatieprocedure bij ECIsolutions? Dan kun je hier meer lezen.