Senior Java Developer (m/v)

Introductie

Voor een internationale opdrachtgever in Rotterdam zoekt Greenmonkeys B.V. een senior Java Developer (m/v).

Over het bedrijf

Hier zijn ze gespecialiseerd in het maken van bedrijfsspecifieke softwareoplossingen die helpt bij het optimaliseren van logistieke processen. Zo worden bestelde producten op een goede en adequate manier geleverd. In verband met uitbreiding van het ICT team is er plaats voor een ervaren Java Developer.

Over de functie

In deze senior rol van Java Developer ga je Agile aan de slag met het ontwikkelen van gave, hoogstaande nieuwe systeemfuncties, technologische innovaties en productkwaliteitsverbeteringen. Samen met je gepassioneerde collega’s uit het Scrumteam ben je verantwoordelijk voor het verder uitbouwen van de software en het toevoegen van nieuwe features.

Ze werken hier met vooruitstrevende technieken, waarbij kwaliteit hoog in het vaandel staat. Binnen de kaders van duidelijke afspraken en heldere doelen kun je hier het beste uit jezelf halen.

Je bent een echte teamplayer die op de hoogte is van de nieuwste technieken en je vind het leuk om die kennis als senior Java Developer te delen met je collega’s. We zoeken iemand die de verantwoordelijkheid voelt voor de kwaliteit van het werk dat geleverd wordt. Als geen ander beschik je over een sterk analytisch denkvermogen en een behoorlijke dosis inventiviteit en creativiteit. Je kunt goed samenwerken (zowel intern als extern) en communiceer je makkelijk met verschillende disciplines.

Heb jij passie voor software ontwikkeling? En zie jij waar mogelijkheden tot verbetering liggen? Laat het ons weten en we vertellen je graag meer over deze interessante ICT baan bij jou in de buurt!

Wat breng je mee

  • WO-opleiding met een sterk technisch accent
  • Ruime aantoonbare werkervaring in het ontwikkelen van Java-applicaties
  • Ervaring met open source frameworks en Test-Driven development
  • Analytisch sterk, zorgvuldig en oog voor detail
  • Je toont daadkracht en durft beslissingen te nemen

Wat krijg je ervoor terug

  • Passend salaris met een mooi arbeidsvoorwaardenpakket
  • Diverse opleidingsmogelijkheden
  • Veel ruimte om eigen creativiteit in te brengen
  • Senior functie met veel verantwoordelijkheid

Als jij jezelf herkent in bovenstaand profiel solliciteer dan via de ‘solliciteren button’ en overtuig ons van jouw capaciteiten! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Of voor meer specifieke informatie over deze baan in de buurt: stuur Greenmonkeys via WhatsApp een berichtje, bel of mail ons!

Gerhard Veringa
06 839 479 55
Referentienummer 707

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want met minder reistijd zorgen je voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!

Vanwege COVID-19 worden interviews veelal virtueel afgenomen, of in overleg op locatie.