Senior Java Developer (m/v)

Introductie

Voor een internationale opdrachtgever in Rotterdam zoeken wij een senior Java Developer (m/v).

Over het bedrijf

Hier zijn ze gespecialiseerd in het maken van bedrijfsspecifieke softwareoplossingen die helpt bij het optimaliseren van logistieke processen. Zo worden bestelde producten op een goede en adequate manier geleverd. In verband met uitbreiding van het team zijn ze opzoek naar een nieuwe collega.

Over de functie

In deze senior rol ga je Agile aan de slag met het ontwikkelen van gave, hoogstaande nieuwe systeemfuncties, technologische innovaties en productkwaliteitsverbeteringen. Samen met je gepassioneerde collega’s uit het Scrumteam ben je verantwoordelijk voor het verder uitbouwen van de software en het toevoegen van nieuwe features.

Ze werken hier met vooruitstrevende technieken, waarbij kwaliteit hoog in het vaandel staat. Binnen de kaders van duidelijke afspraken en heldere doelen kun je hier het beste uit jezelf halen.

Je bent een echte teamplayer die op de hoogte is van de nieuwste technieken en je vind het leuk om die kennis als senior Java Developer te delen met je collega’s. We zoeken iemand die de verantwoordelijkheid voelt voor de kwaliteit van het werk dat geleverd wordt. Als geen ander beschik je over een sterk analytisch denkvermogen en een behoorlijke dosis inventiviteit en creativiteit. Je kunt goed samenwerken (zowel intern als extern) en communiceer je makkelijk met verschillende disciplines.

Heb jij passie voor software ontwikkeling? En zie jij waar mogelijkheden tot verbetering liggen? Laat het ons weten en we vertellen je graag meer over deze interessante job!

Wat breng je mee

  • WO-opleiding met een sterk technisch accent
  • Ruime aantoonbare werkervaring in het ontwikkelen van Java-applicaties
  • Ervaring met open source frameworks en Test-Driven development
  • Analytisch sterk, zorgvuldig en oog voor detail
  • Je toont daadkracht en durft beslissingen te nemen

Wat krijg je ervoor terug

  • Passend salaris met een mooi arbeidsvoorwaardenpakket
  • Diverse opleidingsmogelijkheden
  • Veel ruimte om eigen creativiteit in te brengen
  • Senior functie met veel verantwoordelijkheid

Interesse?

Neem contact met ons op voor meer specifieke informatie. Of stuur ons via WhatsApp een berichtje dat je geïnteresseerd bent!

Gerhard Veringa
06-83947955
Referentienummer 707