greenmonkeys werft voor Medicinfo

Senior manager IT & Operations (m/v)

Introductie

Senior manager IT & Operations
Zit jij vol innovatieve ideeën? Krijg jij er energie van om de nieuwste ontwikkelingen te vertalen naar concrete toepassingen? En wil je met leuke collega’s werken aan de digitale transformatie in de zorg? Dan ben jij onze nieuwe Senior Manager IT & Operations!

Medicinfo
Medicinfo is marktleider op het gebied van zorg op afstand. Met ons team van medische professionals en software experts werken wij al 21 jaar elke dag aan het verbeteren van de zorg. Met onze diensten bereiken we nu al ongeveer 1 op de 2 mensen in Nederland. We ambiëren een sterke groei in actieve gebruikers om zo de zorg in Nederland verder te verbeteren en bereikbaar te houden voor iedereen. We hebben een divers klantenportfolio, variërend van huisartspraktijken en zorginstellingen, tot aan zorgverzekeraars en commerciële organisaties.

Medicinfo heeft altijd als missie gehad om door middel van innovatie de zorg te versterken, zowel voor patiënten als zorgverleners. Ons team bestaat uit ambitieuze medewerkers die zeer betrokken zijn bij onze missie en de ontwikkeling van de organisatie. Een enthousiast team waarin iedereen veel verantwoordelijkheid krijgt, er nauw wordt samengewerkt en vernieuwing in het DNA zit. Aangezien we op dit moment hard groeien zijn we op zoek naar een Senior Manager IT & Operations die met ons de zorg gaat vernieuwen en verbeteren.

Wat ga je doen?
Het zorglandschap staat aan de vooravond van een vergaande digitale transformatie, en Medicinfo loopt voorop op het gebied van (eerstelijns) zorg op afstand. En jij kunt daar een grote bijdrage aan leveren! In deze positie ben je verantwoordelijk om vanuit een duidelijke visie richting te geven aan het optimaliseren van de IT-infrastructuur, processen en besluitvorming omtrent nieuwe technologieën zoals AI. Je weet daarbij de interne ambitie goed te combineren met de wensen en mogelijkheden van onze klanten.
Je geeft leiding aan het IT-team, dat bestaat uit onder andere een ontwikkelteam, functioneel beheer en applicatiebeheer (nu 5 FTE). Samen met je team vertaal je de visie en business vraagstukken naar passende (IT) oplossingen. Je maakt deel uit van het managementteam, en bent direct betrokken bij de groei en ontwikkeling van de organisatie. Je rapporteert aan de algemeen directeur.

Wie zoeken wij?
Je bent iemand
• Die energie krijgt van het werken in een snelgroeiend bedrijf met een maatschappelijke missie.
• Met jarenlange ervaring in het managen van een IT-team, bewezen succesvol in een snel veranderende omgeving
• Met een afgeronde HBO- of WO opleiding
• Met passie voor IT en innovatie, met affiniteit voor customer facing oplossingen en kennis van de zorgmarkt of de bereidheid en vaardigheden om je dat snel eigen te maken
• Die bekend is met technologieën en structuren zoals DevOps, Agile werken, app development en AI
• Die ondernemend is, pro-actief op kansen inspeelt, en sterke communicatie en presentatie vaardigheden heeft

Wat bieden wij?
• Werken bij de marktleider op het gebied van digitale zorg op afstand, een zeer actueel thema nu en in de toekomst
• Uitdagend en afwisselend werk bij een snelgroeiende organisatie, waarbij IT een fundamenteel onderdeel van de organisatie is – zowel strategisch als operationeel
• Werken in een gedreven team met een ‘platte’ organisatiestructuur, waarbij openheid en een teamgevoel centraal staan
• Een plek in ons managementteam
• Aandacht en tijd voor persoonlijke ontwikkeling
• Mogelijkheid om vanuit huis te werken.
• Marktconform salaris en variabele beloning

Geinteresseerd? Neem contact op met Caroline Besuijen, Algemeen Directeur. Caroline.besuijen@medicinfo.nl / 00316-13373644