Senior .NET ontwikkelaar (m/v)

Introductie

Senior .NET ontwikkelaar
ICT Vacature Genemuiden.

40 uur per week

Sport en recreatie
Genemuiden

VConsyst is een aanbieder van innovatieve totaaloplossingen met de inzet van techniek en diensten. Zij biedt oplossingen voor sport en recreatie, metaalbewerking en op het gebied van ondergrondse afvalinzameling. Voor de sport- en recreatiemarkt heeft VConsyst software applicaties en elektronica ontwikkeld voor kassaregistratie, toegangscontrole en (accommodatie-)reserveringen. Om verdere groei te realiseren zijn wij voor onze divisie Sports & Leisure op zoek naar een gedreven, enthousiaste en ervaren senior .NET ontwikkelaar (m/v). Het gaat om een fulltime functie van 40 uur per week en de standplaats is Genemuiden.

Wat ga je doen?

Je realiseert technische oplossingen voor onze eigen nieuwe cloud/SaaS- productlijn. Hierbij spelen borging van kwaliteit en duurzaamheid een belangrijke rol. Samen met je teamleden bouw je aan uitdagende producten, werk je met de laatste technologieën en zet je de vervolgstap richting dockerized-containers. Je bent een sparringpartner voor je collega’s en rapporteert aan je teamleider.

Tools, standaarden en producten die wij toepassen zijn o.a. Angular, ServiceBus, Visual Studio en DevOps. Daarnaast werken wij op basis van Scrum en worden Unit-tests en Selenium-tests gebruikt voor het automatisch testen van onze software. Onze software is responsive, maar voor bepaalde specifieke mobiele toepassingen worden er ook native iOS & Android apps gerealiseerd. Kwaliteit, performance, beveiliging en kennisdeling staan bij ons hoog in het vaandel.

Wie zoeken we?

Je herkent je in het volgende profiel:

  •  Een afgeronde HBO opleiding Informatica of een door scholing en ervaring opgebouwd vergelijkbaar expertiseniveau;
  •  Ruime ervaring in C# .NET en softwareontwikkeling in het algemeen;
  •  Kennis van relationele databases, bij voorkeur SQL Server;
  •  Kennis van Angular, Servicebus-architectuur en Docker containers is een grote pre;
  •  Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
  •  Kwaliteit en verantwoordelijkheid staan bij jou hoog in het vaandel;
  •  Je kunt je goed inleven in de wereld van de klant, bent leergierig en je vindt het leuk om kennis over te dragen;
  •  Natuurlijk ben je zelfstandig, stressbestendig, enthousiast, pragmatisch, analytisch en een teamspeler.

Wat bieden we jou?

Wij bieden je een veelzijdige, uitdagende en zelfstandige functie met een passend salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Je komt te werken in een innovatieve organisatie, waarbij vooruitstrevendheid in producten en diensten voorop staat en waar veel ruimte is voor ontwikkeling en persoonlijke groei.


Voor meer specifieke informatie, over deze baan in de buurt: stuur ons via WhatsApp een berichtje, bel, of mail ons!

Harry Voss
06-23465519
hvoss@greenmonkeys.nl

Referentienummer: 881