Senior .NET ontwikkelaar (m/v)

Introductie

Senior .NET ontwikkelaar (m/v)
ICT Vacature Genemuiden.

40 uur per week

Inzamelprocessen
Genemuiden

VConsyst is een aanbieder van innovatieve totaaloplossingen met de inzet van techniek en diensten. Zij biedt oplossingen voor sport en recreatie, metaalbewerking en op het gebied van ondergrondse afvalinzameling. Voor de ondergrondse afvalinzameling heeft VConsyst software applicaties en elektronica ontwikkeld voor identificatie en registratie van aanbiedingen op verzamelcontainers en voertuigen. Daarbij beheren, presenteren en monitoren wij deze gegevens met diverse aanvullende modules en koppelingen. Om verdere groei te realiseren zijn wij voor onze divisie Urban Mining op zoek naar een gedreven, enthousiaste en ervaren senior .NET ontwikkelaar (m/v). Het gaat om een fulltime functie van 40 uur per week en de standplaats is Genemuiden.

Wat ga je doen?

De werkzaamheden bestaan uit het realiseren van technische oplossingen voor zowel onze eigen, nieuwe producten als maatwerk voor onze klanten. Hierbij spelen innovatie, borging van kwaliteit en duurzaamheid een belangrijke rol. Samen met je teamleden bouw je op basis van Scrum aan uitdagende en mooie producten. Onze producten worden door nagenoeg iedereen in Nederland gebruikt en ook internationaal groeit het aantal klanten en gebruikers snel. Je bent een sparringpartner voor je collega’s en hebt een duidelijke eigen mening en visie.

Tools, standaarden en producten die wij toepassen zijn o.a. Angular, HTML5, CSS3, Teams, ReSharper, Dynamics, Visual Studio en DevOps. Daarnaast werken wij op basis van Scrum en worden Unit-tests gebruikt voor het automatisch testen van onze software. Voor bepaalde specifieke mobiele toepassingen worden er ook iOS en Android apps gerealiseerd. Kwaliteit, performance, beveiliging en kennisdeling vinden wij erg belangrijk. Wij bieden je een uitdagende en zelfstandige functie met een passend salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Wie zoeken we?

Je herkent je in het volgende profiel:

 •  Een afgeronde HBO opleiding Informatica of een door scholing en ervaring opgebouwd vergelijkbaar expertiseniveau;
 •  Zeer ruime ervaring in C# .NET en softwareontwikkeling in het algemeen;
 •  Kennis van relationele databases en SQL Server;
 •  Ervaring met HTML(5), Angular, ASP.NET MVC en Entity Framework;
 •  Ervaring met WCF, SOAP, WebAPI’s, JSON en XML;
 •  Ervaring met Azure producten o.a.: DevOps, Service Bus, SQL, Application Insights;
 •  Ervaring met Microsoft Dynamics is een pré;
 •  Goede beheersing van de Nederlandse taal;
 •  Kwaliteit en verantwoordelijkheid staan bij jou hoog in het vaandel;
 •  Je kunt je goed inleven in de wereld van de klant, bent leergierig en je vindt het leuk om kennis over te dragen. Daarnaast vind je het leuk om samen met de product owner en het development team te zorgen voor de beste oplossingen voor onze klanten;
 •  Natuurlijk ben je zelfstandig, stressbestendig, enthousiast, pragmatisch, analytisch en een teamspeler.

Wat bieden we jou?

We bieden je een veelzijdige functie tegen een marktconform salaris. Je komt te werken in een innovatieve organisatie, waarbij vooruitstrevendheid in producten en diensten voorop staat en er veel ruimte is voor ontwikkeling en persoonlijke groei.

Geïnteresseerd?

Voor meer specifieke informatie, over deze baan in de buurt: stuur ons via WhatsApp een berichtje, bel, of mail ons!

Harry Voss
06-23465519
hvoss@greenmonkeys.nl

Referentienummer: 880