Senior PHP Developer (m/v)

Introductie

Voor een opdrachtgever in Kampen zoekt Greenmonkeys een Senior PHP Developer (m/v).

(Unfortunately this client is looking for candidates fluent in Dutch)

Over het bedrijf

Deze succesvolle en internationale opdrachtgever verzorgt digitale diensten in de particuliere en zakelijke markt. In verband met uitbreiding van het ICT team is er plaats voor een ervaren PHP Developer.

Over de functie

Binnen deze functie werk je aan de brede productsuite. Je werkt nauw samen in een gedreven team en richt je je dagelijks op de integratie en kwaliteit. Je streeft ernaar de functionele doelstellingen van de producten te realiseren.

Hier ga je als Senior PHP Developer meewerken aan de diverse klantprojecten. In deze projecten ben je een belangrijke schakel om de klantwens te vertalen naar software. Deze projecten voer je uit, als onderdeel van het development team, samen met de consultants. Daarnaast werk je mee aan de eigen producten en vind je het leuk om mee te denken over nieuwe kansen op gebied van productontwikkeling. Je kan prima je werk zelf organiseren en proactief aan de bel trekken als je problemen ziet ontstaan.

Ben jij die gedreven en flexibele ontwikkelaar die het team komt versterken? Werk je gestructureerd en procesmatig en ben je communicatief vaardig? Laat dan een berichtje bij Greenmonkeys achter en we helpen je graag aan deze interessante ICT baan bij jou in de buurt!

Wat breng je mee

  • HBO diploma met een sterk bedrijfskundig informatica component
  • Ruime aantoonbare werkervaring als PHP Developer en diverse moderne scryptingtalen en frameworks
  • Betrokken en loyaal
  • Analytisch en nauwkeurig
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift

Wat krijg je ervoor terug

  • Een mooi en passend salaris
  • Prima arbeidsvoorwaarden
  • Diverse opleidingsmogelijkheden
  • Moderne werkplek 
  • Werken in een team met gedreven collega’s

Als jij jezelf herkent in bovenstaand profiel solliciteer dan via de ‘solliciteren button’ en overtuig ons van jouw capaciteiten! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Of voor meer specifieke informatie over deze vacature: stuur Greenmonkeys via WhatsApp een berichtje, bel of mail ons!

Gerhard Veringa
06 839 479 55
Referentienummer 245

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want minder reistijd zorgt voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!