Senior PHP Developer (m/v)

Introductie

Voor een innovatieve opdrachtgever in Kampen zijn we opzoek naar een Senior PHP Developer (m/v).

Over het bedrijf

Deze succesvolle en internationale opdrachtgever verzorgt digitale diensten in de particuliere en zakelijke markt.

Over de functie

Binnen deze functie werk je aan de brede productsuite. Je werkt nauw samen in een gedreven team en richt je je dagelijks op de integratie en kwaliteit. Je streeft ernaar de functionele doelstellingen van de producten te realiseren.

Hier ga je als Senior PHP Developer meewerken aan de diverse klantprojecten. In deze projecten ben je een belangrijke schakel om de klantwens te vertalen naar software. Deze projecten voer je uit, als onderdeel van het development team, samen met de consultants. Daarnaast werk je mee aan de eigen producten en vind je het leuk om mee te denken over nieuwe kansen op gebied van productontwikkeling. Je kan prima je werk zelf organiseren en proactief aan de bel trekken als je problemen ziet ontstaan.

We winden er geen doekjes om maar ze zitten hier te springen om een goede én ervaren Software Developer. Want zonder jou geen tevreden klanten!

Ben jij die gedreven en flexibele ontwikkelaar die het team komt versterken? Werk je gestructureerd en procesmatig en ben je communicatief vaardig? Laat dan je CV bij ons achter en we helpen je graag aan deze uitdagende job!

Wat breng je mee

  • HBO diploma met een sterk bedrijfskundig informatica component
  • Ruime aantoonbare werkervaring als PHP Developer en diverse moderne scryptingtalen en frameworks
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift

Wat krijg je ervoor terug

  • Een mooi en passend salaris
  • Prima arbeidsvoorwaarden
  • Diverse opleidingsmogelijkheden

Contact

Neem dan contact met ons op voor meer specifieke informatie. Of stuur ons via WhatsApp een berichtje dat je geïnteresseerd bent, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op!

Gerhard Veringa
06 83947955
Referentienummer: 245