Service Delivery Manager ICT (m/v).

Introductie

Voor een opdrachtgever in Hagestein zoeken wij een Service Delivery Manager ICT (m/v).

Over het bedrijf

Hier zijn ze specialist in het leveren van dienstverlenende activiteiten op het gebied van ICT systemen en netwerken. In verband met groei van het bedrijf is er plaats voor een ruim ervaren Service Delivery Manager ICT

Over de functie

Hier ga je als Servcie Delivery Manager ICT onder andere aan de slag met het bewaken en opvolgen van de Service Level Agreement met klanten, het evalueren van de dienstverlening en het begeleiden van (complexe) wijzigingen door actief betrokken te zijn bij projectbesprekingen van jouw klanten. Als geen ander weet jij tijdig nieuwe projecten te signaleren en te genereren bij bestaande klanten. Jij zorgt voor de ultieme klantervaring en neemt proactief de verantwoordelijkheid voor de kwaliteit van de dienstverlening.

Hiervoor zoeken ze een betrokken, loyale en gedreven Servcie Delivery Manager ICT. Iemand die vertrouwd is met complexe outsourcingstrajecten en ervaring heeft met projectmanagement. Als Delivery Manager heb je een helicopterview en doorzie jij het krachtenveld bij jouw klanten en ga je daar strategisch en slim mee om. Verder heb je een hands-on mentaliteit en zie je commerciële kansen liggen waar je meteen op doorpakt.

Ben jij diegene die ervoor zorgt dat de kwaliteit van de dienstverlening wordt geoptimaliseerd? Laat het ons weten en we vertellen je graag meer over deze interessante ICT baan in de buurt!

Wat breng je mee

  • HBO diploma met een sterk technisch accent
  • Aantoonbare werkervaring in een vergelijkbare service delivery management rol
  • Op de hoogte van de nieuwste ICT ontwikkelingen
  • Kennis van ITIL en SIAM
  • Communicatief vaardig in zowel het Nederlands als in het Engels

Wat krijg je ervoor terug

  • Passend salaris met een mooi arbeidsvoorwaardenpakket
  • Diverse ontwikkelings- en doorgroeimogelijkheden
  • Fijne werkplek met gedreven collega’s
  • Uitdagende en afwisselende functie bij een vooraanstaande opdrachtgever
  • Auto, laptop en telefoon van de zaak

Als jij jezelf herkent in bovenstaand profiel solliciteer dan via de ‘solliciteren button’ en overtuig ons van jouw capaciteiten! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Of voor meer specifieke informatie over deze vacature: stuur ons via WhatsApp een berichtje, bel of mail ons!

Gerhard Veringa
06 839 479 55
Referentienummer 1192

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want met minder reistijd zorgen je voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!

Vanwege COVID-19 worden interviews veelal virtueel afgenomen, of uitgesteld.