Software Developer C# (Medior/Senior) (m/v)

Introductie

Bijdragen aan de toekomst van het onderwijs!

Ben jij op zoek naar een dynamische omgeving waar vol enthousiasme wordt gewerkt aan software voor interactieve dashboard- en analysetoepassingen ter verbetering van het onderwijs? Dan zijn wij het bedrijf voor jou!

The Implementation Group (TIG) is een bedrijf met een informele en ondernemende werksfeer, waarbij goede ideeën snel leiden tot concrete acties. Wij zijn een software ontwikkelorganisatie en focussen ons op het ontwikkelen en implementeren van oplossingen voor het leveren van managementinformatie, datavisualisatie en analyses voor het onderwijs. Met onze dashboard- en analyseoplossingen zetten scholen gegevens om naar betekenisvolle informatie. Dat betekent altijd en overal toegang tot de juiste inzichten voor het nemen van weloverwogen besluiten. Een goede basis voor concrete acties: efficiënt, effectief, altijd actueel en met steeds meer voorspellende elementen. Zo blijft er meer tijd over voor onderwijs en daar doen we het voor als information provider vóór het onderwijs.

TIG is onderdeel van Iddink Group. Iddink is een leidend technologiebedrijf dat behoort tot de top in de markt van educatieve dienstverlening en faciliteert het onderwijs van morgen met onderscheidende ICT applicaties, dienstverlening, studiematerialen en advies. Dagelijks maken meer dan 2 miljoen leerlingen, docenten en onderwijsondersteuners gebruik van onze systemen en leeromgevingen.

Wat ga je doen als Software Developer?

TIG is voor het software development team, bestaande uit 6 developers en een tester, op zoek naar een C#.NET Developer die van aanpakken weet en het team aanvult en versterkt. Het team is samen met o.a. de UX/UI-designer en productowner(s) verantwoordelijk voor het doorontwikkelen en onderhouden van het op basis van .NET, ASP.NET Core MVC & Entity Framework Core gerealiseerde platform. Met dit platform voorzien wij onze klanten (onderwijsinstellingen) van dashboard- en analyseoplossingen voor de domeinen onderwijs, HR en financieel. Samen met het team zorg je ervoor dat de resultaten aansluiten bij de wensen uit de markt. Je denkt mee over hoe deze wensen en toekomstige kansen in de markt omgezet kunnen worden naar een technisch solide oplossing, zodat scholen ten alle tijden ondersteund worden in het maken van de juiste beslissingen.

Wil jij als Developer het verschil maken in het onderwijs? Dan is dit jouw kans!

Wat neem je mee?

  • Je bent een medior/senior fullstack developer met kennis, ervaring en begrip van C# .NET, HTML, CSS, JavaScript, databases, SOLID principes, Clean Code en Entity framework.
  • Ervaring met DevOps, netwerken en testmethodieken zijn een pre;
  • Ervaring met SCRUM;
  • Productinhoudelijke kennis van en ervaring met technologieën van Microsoft (Azure Devops, MS SQL, Visual Studio, recente Windows Operating systemen, IIS etc.);
  • Je bent proactief, wordt graag uitgedaagd en draagt bij aan een prettige open sfeer met respect voor collega’s en opdrachtgevers;
  • Beheersing van de Nederlandse taal is een vereiste.

Wat bieden wij jou?

Wij zijn een bedrijf met een mooie ambitie en informele sfeer met korte lijnen en voor iedere medewerker een ontwikkelingsplan, gericht op persoonlijke ambities. Bij TIG vormen tevreden en ambitieuze medewerkers de basis voor groei. Voor onze klanten, voor jou als medewerker en voor de continuïteit van ons bedrijf.

Vanzelfsprekend zijn onze primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden uitstekend, bovendien lever je door bij TIG te werken een concrete bijdrage aan maatschappelijk relevante thema’s. Maar bovenal bieden we je een uitdagende baan met veel verantwoordelijkheid in een dynamische organisatie. Een omgeving waar je continu uitgedaagd wordt en waar we samen de schouders er onder zetten om grootse resultaten te bereiken.

  • Dienstverband (32-40 uur), locatie Deventer
  • Flexibele werkuren, thuiswerken (50% van de tijd) behoort tot de mogelijkheden
  • Uitgebreid aanbod aan opleidings- en ontwikkelmogelijkheden
  • Reiskostenvergoeding

Als jij jezelf herkent in bovenstaand profiel solliciteer dan via de ‘solliciteren button’ en overtuig ons van jouw capaciteiten! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Of voor meer specifieke informatie over deze ICT baan bij The Implementation Group: stuur Greenmonkeys via WhatsApp een berichtje, bel of mail ons!

Harry Voss
06 23465519
Referentienummer 1476