Software Developer (m/v)

Introductie

Greenmonkeys zoekt een Software Developer (m/v) voor een opdrachtgever in Laag Zuthem.

Over het bedrijf

Deze innovatieve onderneming staat garant voor een duurzame samenwerking met haar (internationale) klanten. Op dit moment is er een vacature beschikbaar voor een ervaren Software Developer.

Over de functie

Binnen deze veelzijdige rol als Software Developer draag je bij aan de verdere ontwikkeling van de aangeboden softwareproducten. Zo ga je onder andere aan de slag met het ontwikkelen van koppelingen en het implementeren van nieuwe functionaliteiten zoals op maat gemaakte oplossingen. Het behouden van systeemstabiliteit en -prestaties staat centraal. Ook draag je bij aan verbeteringen binnen de databases en bied je tweede-lijnsondersteuning aan de supportafdeling.

Hiervoor zoeken ze een oplossingsgerichte en initiatiefnemende Software Developer. Iemand die software ademt en altijd bezig is met de nieuwste ontwikkelingen binnen het vakgebied. Verder ben je analytisch en snel van begrip.

Wat neem je mee

 • HBO opleiding met een sterk technisch accent
 • Goede kennis van o.a.: MS SQL, VB.NET en C#
 • Je bent betrokken en beschikt over verantwoordelijkheidsgevoel
 • Je denkt actief mee over de ontwikkelingen en projecten binnen het bedrijf
 • Je bent in staat om software te doorgronden en te vernieuwen
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift

Wat krijg je ervoor terug

 • Je ontvangt een adequaat salaris samen met aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden
 • Diverse opleidingsmogelijkheden
 • Werken met een team van gedreven professionals
 • Veel ruimte voor eigen initiatief en ideeën
 • Een interessante IT functie, werkend met de nieuwste technieken

Voor meer specifieke informatie over deze vacature: stuur Greenmonkeys via WhatsApp een berichtje, bel of mail ons!

Harry Voss
06 23465519
Referentienummer 1678

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want minder reistijd zorgt voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!