Software Engineer Team Lead .Net (m/v)

Introductie

Kom werken bij Certigon

Heeft .NET geen geheimen voor jou? Weet jij collega’s te inspireren en te motiveren? Prioriteiten stellen kun je als geen ander? Dan maken wij graag kennis met jou!

Over Certigon

Wij geloven in het opzetten van een standaard in softwareontwikkeling. Certigon is een organisatie waar we ons richten op individuele sterke punten door middel van onze filosofie waarbij de mens centraal staat. We richten ons op persoonlijke en professionele groei door continue verbetering en leren. Gepassioneerd door elk leveringsaspect, zoeken we naar uitmuntendheid in elke ontwikkelingsstap en zorgen we voor een consistente kwaliteit.

Certigon is een organisatie die klantgerichte softwareoplossingen levert door middel van end-to-end innovatie en samenwerking, waarbij kwaliteit wordt gegarandeerd in elke stap van het proces. Wij zijn een niet-aflatende technische stam die het verschil wil maken in hoe klanten technische bedrijven ervaren! Wij geloven in het opnieuw uitvinden en instellen van een nieuwe standaard in softwareontwikkeling. We bereiken dit door ons te concentreren op de persoonlijke en professionele ontwikkeling van onze medewerkers door middel van continue verbetering en leren.

Wie ben je?

Is programmeren jouw passie en geniet jij ervan om software te ontwikkelen? Volg jij de nieuwste ontwikkelingen en technieken op de voet en neem jij niet alles op het internet voor waar aan? Zit het leveren van kwaliteit in jouw ontwikkelaars DNA? Dan zijn wij geïnteresseerd in jou!

Wat ga je doen?

Een Team Lead bij Certigon schakelt tussen de directie, designmanager en het ontwikkelteam waarbij de klant ook stakeholder is. Je leidt het ontwikkelteam en optimaliseert werkprocessen. Natuurlijk ontwikkel je zelf ook mee. Je zult werken op verschillende projecten voor uiteenlopende klanten in diverse branches. We verwachten dat je in staat bent snel nieuwe zaken op te pakken en eigen te maken. Daarnaast weet je andere ontwikkelaars te inspireren en zo nodig te adviseren over technieken en oplossingen.

Functie Eisen:

 • Je beschikt over HBO of WO denk- en werkniveau
 • Je hebt recente en relevante werkervaring als Teamlead .NET ontwikkelaar.
 • Je hebt ervaring met front- en/of back-end ontwikkeling
 • Je bent bekend met .NET framework 4.6 of hoger, .NET Core 2, ASP.NET MVC, SQL Server, RESTful API, HTML, CSS3, JQuery, Knockout
 • Je hebt een goede kennis van JavaScript, HTML en CSS
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
 • Je vindt het leuk om je te verdiepen in de nieuwste technologische ontwikkelingen
 • Je vindt het leuk in een team te werken
 • Je bent enthousiast en je hebt liefde voor je vak

Kerncompetenties

 • Aandacht voor details
 • Creativiteit
 • Leervermogen
 • Leidinggeven
 • Resultaatgericht

Wil jij bij ons werken?

Certigon vindt dat jij optimaal presteert als jij doet waar je goed in bent en wat je leuk vindt. Wij garanderen een uitdagende en inspirerende werkplek met een relaxte informele sfeer en goed gereedschap.

Werken bij Certigon

We geloven dat eenieder van ons een unieke reeks talenten heeft die niet volledig worden benut. Bij Certigon richten we ons op het ontdekken wat jou uniek maakt en stellen we je in staat om die vaardigheden op het werk te gebruiken en te laten groeien. We hebben een passie voor mensen en willen ze helpen om de beste versie van zichzelf te worden. We doen dit door onderzoek naar persoonlijke krachten die in gesprek met een medewerker worden vertaald naar een persoonlijk ontwikkelplan dat uniek is. Hierin focussen we op het menselijke aspect van de groei alsook functie specifieke groei ondersteund door opleiding en certificering. We denken niet in beperkingen maar in mogelijkheden die bijdragen aan individuele groei en daarmee de kennis en ontwikkeling van de teams en de onderneming.

Bij Certigon geven we mensen de ruimte om de beste versie van zichzelf te zijn.

Hebben we jouw interesse gewekt en wil je eens een kijkje komen nemen bij ons?

Voor meer specifieke informatie, over deze baan in de buurt: stuur ons via WhatsApp een berichtje, bel of mail ons!

Gerhard Veringa
06-83947955
gveringa@greenmonkeys.nl

Of rechtstreeks solliciteren bij Certigon;

Amir Sabirovic
06-36008905
recruitment@certigon.nl

Bezoek de website van www.certigon.nl

Referentienummer 1095