Software Expert (m/v)

Introductie

Voor een opdrachtgever in Vianen zoekt Greenmonkeys B.V. een Software Expert (m/v).

Over het bedrijf

Hier zijn ze gespecialiseerd in ontwikkelen en uitgeven van bedrijfsspecifieke softwareproducten. Hierbij staan betrouwbaarheid en gebruikersgemak hoog in het vaandel. In verband met groei van de onderneming is er plaats voor een Software Expert.

Over de functie

Als Software Expert ben je verantwoordelijk voor de groei van het IT team. Het team werkt op een hybride manier, wat betekent dat je veel vrijheid hebt en je jouw werk op een manier kunt organiseren die het beste bij jou past. In de rol van Lead ben je verantwoordelijk voor het coachen, ondersteunen en begeleiden van andere developers met als doel het team naar een hoger niveau te brengen. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen, programmeren, testen en implementeren van applicaties. Je maakt inschattingen bij functionele analyses en geeft feedback hierop. Ook ondersteun je de business consultants bij klanttrajecten en -gesprekken.

Dankzij jouw jarenlange ervaring en technische achtergrond ben je in staat om (complexe) technische vragen van klanten te beantwoorden. Deze veelzijdige functie biedt je de mogelijkheid om te programmeren en tegelijkertijd in contact te staan met verschillende klanten en hun specifieke vragen. Dit is een unieke kans om jouw ervaring in development en consultancy te combineren.

Als ervaren ontwikkelaar ben je op zoek naar een rol waarin je klantcontact hebt en werkzaam bent binnen een klein team dat zelfstandig werkt binnen een internationale organisatie.

Spreekt deze uitdagende functie jou aan? Aarzel dan niet en solliciteer direct!

Wat neem je mee?

  • HBO diploma met een sterk technisch accent
  • Ruime aantoonbare werkervaring in een technische omgeving
  • Ervaring met PHP, .NET, Cloud en databases
  • Kennis van klantprocessen
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift

Wat krijg je ervoor terug

  • Passend salaris met een mooi arbeidsvoorwaardenpakket
  • Moderne werkplek
  • Diverse opleidingsmogelijkheden
  • Werken met een team van gedreven professionals
  • Thuiswerkmogelijkheid

Als jij jezelf herkent in bovenstaand profiel solliciteer dan via de ‘solliciteren button’ en overtuig ons van jouw capaciteiten! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Of voor meer specifieke informatie over deze vacature: stuur Greenmonkeys via WhatsApp een berichtje, bel of mail ons!

Harry Voss
06 23465519
Referentienummer 1447

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want met minder reistijd zorgen je voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!

Vanwege COVID-19 worden interviews veelal virtueel afgenomen, of in overleg op locatie.