Software Specialist (m/v)

Introductie

Voor een opdrachtgever in Houten zoekt Greenmonkeys B.V. een Software Specialist (m/v).

Over het bedrijf

Hier zijn ze gespecialiseerd in ontwikkelen en uitgeven van bedrijfsspecifieke softwareproducten. Hierbij staan betrouwbaarheid en gebruikersgemak hoog in het vaandel. In verband met uitbreiding van het ICT team is er plaats voor een Software Specialist.

Over de functie

Als Software Specialist ga je helpen met de groei van het ICT team. Ze werken hier op een hybride manier, waarbij je veel vrijheid hebt en je werk op een manier kunt organiseren die het beste bij jou past. Je zult als Lead verantwoordelijk zijn voor het coachen, ondersteunen en begeleiden van andere ontwikkelaars, met als doel hen naar een hoger niveau te brengen. Ook ga je je bezighouden met het ontwikkelen, programmeren, testen en implementeren van applicaties. Je zult inschattingen maken bij functionele analyses en feedback geven hierop. Ook het ondersteunen van de business consultants in klanttrajecten en -gesprekken behoort tot jouw veelzijdige takenpakket.

Vanwege jouw jarenlange ervaring en technische achtergrond zul je in staat zijn om (complexe) technische vragen van klanten te beantwoorden. Het is een veelzijdige functie waarbij je aan het programmeren bent maar ook in contact staat met verschillende klanten en hun specifieke vragen. Ze bieden je hier een unieke kans om jouw ervaring in development en consultancy te combineren.

Ben je een ervaren developer en zoek je een rol waarin je meer klantcontact hebt binnen een klein team dat zelfstandig werkt binnen een internationale organisatie? Laat het ons weten en we vertellen je graag meer over deze interessante ICT baan bij jou in de buurt!

Wat neem je mee?

  • HBO diploma met een sterk technisch accent
  • Ruime aantoonbare werkervaring in een technische omgeving
  • Ervaring met PHP, .NET, Cloud en databases
  • Kennis van klantprocessen
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift

Wat krijg je ervoor terug

  • Passend salaris met een mooi arbeidsvoorwaardenpakket
  • Moderne werkplek
  • Diverse opleidingsmogelijkheden
  • Werken met een team van gedreven professionals
  • Thuiswerkmogelijkheid

Als jij jezelf herkent in bovenstaand profiel solliciteer dan via de ‘solliciteren button’ en overtuig ons van jouw capaciteiten! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Of voor meer specifieke informatie over deze vacature: stuur Greenmonkeys via WhatsApp een berichtje, bel of mail ons!

Harry Voss
06 23465519
Referentienummer 1422

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want met minder reistijd zorgen je voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!

Vanwege COVID-19 worden interviews veelal virtueel afgenomen, of in overleg op locatie.