Software Test Engineer (m/v)

Introductie

Voor een opdrachtgever in Zwolle zoekt Greenmonkeys B.V. een Software Test Engineer (m/v).

Over het bedrijf

Hier zijn ze gespecialiseerd in het ontwikkelen van bedrijfsspecifieke en innovatieve software producten. Kwaliteit en functionaliteit staan hierbij hoog in het vaandel. In verband met groei van het bedrijf is er plaats voor een ervaren Software Test Engineer.

Over de functie

Hier ga je als Software Test Engineer aan de slag met het testen van de softwareproducten in een Agile werkomgeving en ontwikkel je samen met je teamleden unieke en innovatieve softwareproducten. Het opstellen van acceptatiecriteriums, het ondersteunen van de Product Owner en het prepareren van testdata behoren tot je veelzijdige werkzaamheden. Als geen ander weet jij met jouw passie voor de nieuwste ontwikkelingen op software gebied de meest innovatieve oplossingen aan te bieden aan de klanten.

Hiervoor zoeken ze een analytisch sterke en resultaatgerichte Software Test Engineer met kennis van JIRA, ervaring met het ontwikkelen en uitvoeren van acceptatietesten en iemand die ervaring heeft met testen in DevOps-omgevingen. Je werkt gestructureerd, beschikt over een stevige dosis logisch denkvermogen, praktisch inzicht en leert snel.

Wil jij met jouw baanbrekende ideeën het verschil maken en meebouwen aan deze innovatieve organisatie? Laat het ons weten en we vertellen je graag meer over deze interessante ICT baan bij jou in de buurt!

Wat breng je mee

 • MBO/HBO opleiding met een sterk technisch accent
 • Ruime aantoonbare en praktische werkervaring in een soortgelijke functie
 • Je bent een teamspeler die van aanpakken houdt
 • Betrokken, loyaal en oog voor detail
 • Goede sociale en communicatieve vaardigheden
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift

Wat krijg je ervoor terug

 • Passend salaris met een mooi arbeidsvoorwaardenpakket
 • Diverse opleidingsmogelijkheden
 • Verantwoordelijke en afwisselende functie
 • Werken in een team van gedreven professionals
 • Moderne werkplek

Als jij jezelf herkent in bovenstaand profiel solliciteer dan via de ‘solliciteren button’ en overtuig ons van jouw capaciteiten! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Of voor meer specifieke informatie over deze baan in de buurt: stuur Greenmonkeys via WhatsApp een berichtje, bel of mail ons!

Harry Voss
06 23465519
Referentienummer 1083

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want met minder reistijd zorgen je voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!

Vanwege COVID-19 worden interviews veelal virtueel afgenomen, of in overleg op locatie.