Software Tester (m/v)

Introductie

Voor een innoverende opdrachtgever in Hattem zoeken wij een gemotiveerde en ervaren Software Tester (m/v).

Over het bedrijf

Hier zijn ze specialist in het ontwikkelen van bedrijfsspecifieke software producten. Kwaliteit en functionaliteit staan hierbij hoog in het vaandel. In verband met uitbreiding van het ICT-team is er plaats voor een gemotiveerde en ervaren Software Tester.

Over de functie

Hier ga je als Software Tester aan de slag in een Agile werkomgeving en ontwikkel je samen met je teamleden unieke en slimme software producten. Ook het opstellen van acceptatiecriteriums, het ondersteunen van de Product Owner en het klaarzetten van testdata behoort tot je werkzaamheden. Als geen ander denk jij groots, in oplossingen én in mogelijkheden.

Hiervoor zoeken ze een betrokken en loyale Software Tester met kennis van JIRA, ervaring met het ontwikkelen en uitvoeren van acceptatietests en iemand die ervaring heeft met testen in DevOps-omgevingen. Je werkt gestructureerd, beschikt over een stevige dosis logisch denkvermogen, praktisch inzicht en leert snel bij.

Wil jij met jouw baanbrekende ideeën het verschil maken en meebouwen aan deze toffe organisatie? Laat het ons weten en we vertellen je graag meer over deze interessante ICT baan in de buurt!

Wat breng je mee

 • MBO/HBO opleiding met een sterk technisch accent
 • Ruime aantoonbare en praktische werkervaring in een soortgelijke functie
 • Je bent een teamspeler die van aanpakken houdt
 • Analytisch sterk en resultaatgericht
 • Goede sociale en communicatieve vaardigheden
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift

Wat krijg je ervoor terug

 • Passend salaris met een mooi arbeidsvoorwaardenpakket
 • Diverse opleidingsmogelijkheden
 • Verantwoordelijke en afwisselende functie
 • Werken in een team van gedreven professionals
 • Moderne werkplek

Als jij jezelf herkent in bovenstaand profiel solliciteer dan via de ‘solliciteren button’ en overtuig ons van jouw capaciteiten! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Of voor meer specifieke informatie over deze baan in de buurt: stuur ons via WhatsApp een berichtje, bel of mail ons!

Harry Voss
06 23465519
Referentienummer 974

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want met minder reistijd zorgen je voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!

Vanwege COVID-19 worden interviews veelal virtueel afgenomen, of in overleg op locatie.