Software tester (m/v) 32 uur per week

Introductie

Software tester (m/v) 32-40 uur p/w
ICT Vacature Zwolle.

Wie zoeken we?

Altijd al willen werken voor een maatschappelijk relevante en vernieuwende propositie. En ben je handig, innovatief en servicegericht? Zowel met als zonder ervaring als tester zien we graag je reactie tegemoet!

Wat houdt de functie in?

Met behulp van technologie de zorg beter maken! Dat is waar we bij Care Expert al 30 jaar iedere dag ons uiterste best voor doen. We hebben een rijke historie aan succesvolle innovaties waarvan ons zorgdeclaratiesysteem Care2Declare er één is.

Care2Declare is een moderne SaaS-applicatie waarvan het gebruik het afgelopen jaar exponentieel is gegroeid! Vanuit ondernemersperspectief geweldig, vanuit IT-perspectief bijzonder uitdagend. We zijn enerzijds de functionaliteit aan het uitbreiden om meer klanten te bedienen en anderzijds op zoek naar verbeteringen op het gebied van architectuur, schaalbaarheid, automatisch testen, en gebruikersgemak.

De komende jaren willen we deze exponentiële groei uiteraard doorzetten. En hiervoor hebben we jou nodig om de kwaliteit van de applicatie te bewaken. Uiteraard doe je dit niet alleen, maar je neemt wel het voortouw en begeleidt de overige betrokkenen in het testproces. Want nadat de automatische testen zijn afgerond en we als team samen de agile-testen en regressietesten hebben doorlopen, gaan we vervolgens voor onze klanten nog met een acceptatietest aan de slag. Mochten er alsnog incidenten uit de release komen, dan ben je het eerste aanspreekpunt voor de servicedesk om het incident te analyseren en bij een storing te coördineren, maar uiteraard willen we dit koste wat het kost voorkomen.

Wie zijn we?

Care Expert bestaat al een tijdje, maar is geenszins een verouderde organisatie. Als Care Expert zijn we 30 collega’s sterk met een cultuur die het beste te vergelijken is met die van een start-up. Dit komt onder andere, doordat het software development team voor Care2Declare nog in opbouw is. Dit team is zelfsturend met veel ervaring, bestaande uit 12 collega’s, waarvan 2 testers. De helft is pas het afgelopen jaar begonnen. Er is hierdoor veel ruimte voor eigen inbreng en behoefte aan creatieve ideeën die ons verder helpen in de toekomst.

Wat verwachten we van je?

Wij zoeken een leuke innovatieve collega met een hands on mentaliteit, die handig is met software en ook nog eens servicegericht is. We vinden dit belangrijker dan de ervaring die je meebrengt op het gebied van testen. Dit omdat enerzijds het domein van software testen snel veranderd, door de komst van testautomatisering en scrum, zodat het belangrijker is dat je snel nieuwe dingen leert dan, dat je al dingen kan. Anderzijds hebben we al een goede testorganisatie staan, waardoor je dit zelf niet hoeft op te zetten. Uiteraard verwachten we wel van je, dat je hier kritisch naar kijkt en verbetert als je hier kansen toe ziet. Een HBO- werk en denkniveau wordt wel van de kandidaat verwacht.

Professionals buiten de ICT-branche die voldoen aan het profiel, zijn meer dan welkom om te reageren. Kom je bijvoorbeeld uit de reisbranche of de horeca schroom niet!

Wat bieden we je?

  •  Een veelzijdige en uitdagende functie binnen een no-nonsense bedrijfscultuur met een collegiale en prettige werksfeer;
  •  Uitstekende arbeidsvoorwaarden;
  •  Opleidings- en doorgroeimogelijkheden;
  •  Het uitwisselen van kennis en ervaring staat centraal, evenals ruimte voor persoonlijke groei.

Voor meer specifieke informatie, over deze baan in de buurt: stuur ons via WhatsApp een berichtje, bel, of mail ons!

Gerhard Veringa
06-83947955
gveringa@greenmonkeys.nl

Of rechtstreeks solliciteren bij Care Expert;

Johan te Winkel
06-24700144
j.tewinkel@care-expert.nl

Bezoek de website van care-expert.nl

Referentienummer 898